Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan'ı banlattılar göz göre göre. Çok üzerine gidiliyordu, yönetim gerekli tedbiri almadı.

Eren sende bazen yangına körükle gidiyorsun kardeşim bu halini hiç iyi görmüyorum.Diğer sayfa da sana yazacaktım dedim kalbi kırılmasın.Bu otel yapılacak muhabbetini ilk senden duydum.

B_f637c6b3d47fd0a2f7938075e98ac6e0.jpg

Başkan en sonunda çileğini karşıladı

Yalnız diğer futbolcular bu duruma bozulur mu acep arkadaşlar ne dersiniz ???

B_c955e6c8e88ebd187279af3bd665958b.jpg

Ben de bir kaç gün önce sordum da sahiden Salman nerde?

Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..

Herkese iyi geceler..

Renktaş biz Galatasaray sevgisi için burdayız ya boşver milleti bence herşeye kulak asma.

Hakan'ı banlattılar göz göre göre. Çok üzerine gidiliyordu, yönetim gerekli tedbiri almadı.
bilip bilmeden konusuyosun,kimin uzerine gidismiste banlatilmis arastirmadan bilmeden millete ithamda bulunuyosun.kendi kasindi hemde cok fena kasindi

salman kendi isteğiyle ihrac yemiş beyler,bikaç kişiye uyuz olmuş

twitterda yazıyo ama hala,aynı twiti 10 kere attı geçen:asd:

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Herkese iyi geceler..

Sevgili Ergün;

Seninle çok fazla tanışmıyoruz.Belki benden küçüksün belkide büyük bilemiyorum.Belliki birçok şeye içerlemişsin ama senden ricam pireye kızıp yorganı yakma derim.Tamam haklı olduğun konular kesinlikle vardır ama genç arkadaşlarımı birlikte iyiliğe güzelliğe biz teşvik edeceğiz.Bir ortam düşün;her türden GS li var.Aklıma ne geldi biliyormusun ;cafede maç izlediğimiz zamanlarda herkesin GS li olmasına karşın bazen o tanımadığımız gs lilerden hoşlanmıyorduk.Ama maçı izlemeye devam ediyorduk.

Burada herkesin paydası GS mizi paylaşmak.hepimiz seviye dahilinde düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Bazen benim istediğim oyun düzenini sen beğenmeyebilirsin,bazende ben senin söylediğin düzeni sevmeyebilirim.Ama önemli olan ortak noktada buluşabilmemiz en önemlisi.Hangi konulardan kimlere kızdığını inan bilemiyorum ,belliki saygısızlıklar olmuş sana karşı ama lütfen sağduğuyla yaklaşalım sevgilimizi paylaştığımız foruma küsmeyelim.Senin nezlinde tüm arkadaşlarıma sözüm.

yeni bir başlangıç yapalım vede birbirimizi kırmadan incitmeden üzmeden sevgilimizi en güzel şekilde tartışalım.

Umarım sözlerimi dikkate alırsın bir ağabeyin yada kardeşin olarak ve de önümüzdeki maçları en güzel şekilde tartışırız,düşüncelerimizi birbirimize empoze ettirmeden düzgün bir biçimde ifade ederiz.

Sevgiyle kal.

Herkese iyi geceler..

Kim kızdırdı ergün abiyi böyle yahu?

bilip bilmeden konusuyosun,kimin uzerine gidismiste banlatilmis arastirmadan bilmeden millete ithamda bulunuyosun.kendi kasindi hemde cok fena kasindi

Rahman reis sen çok sık bulunmuyorsun, bu uzun bir süreçle beraber gelişen bir olaydı. Bence sen de bilmeden yorum yapmamalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt