Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav bu Messi mi Hagi mi basligini kim hortlatiyor ikide bir sanki cok lazimmis gibi

ulan ne güzel başlamıştı gün , Sneijder geldi diye sevinçle kalktım.. önce hawkins olayı , şimdi yangın moral kalmadı

Sneijder ve eşi geröçekten çok sempatikler, banamı öyle geliyor yoksa:confused:

Adam dünya yıldızı ama konuşmalarından öyle kibirli, havalı birisiymiş gibi görünmedi.

Resimlere filan bakınca sank, 40 yıllık cimbomluymuş gibi geliyor:)

Bu arada yengeye daha çok yakışmış forma:):)

Beyler Ergün Reis bana kızdı.Konuştuk,anlaştık.Gitmez bir yere merak etmeyin.

Sneijderin gstvdeki konuk oldugu programın videosu var mı beyler

Rahman reis sen çok sık bulunmuyorsun, bu uzun bir süreçle beraber gelişen bir olaydı. Bence sen de bilmeden yorum yapmamalısın.

eren kardesim okadar cok kiskirtmada bulunduki,okadar cok totem ayagina bazi kisilerin sinirlerini bozduki anlatamam yani,onun yuzundende ben dahil olmak uzerehe bir suru arkadas ceza aldi onlarida dusunmen lazim.bunuda bi arastir kardesim

Transfer Nöbeti

Belhanda ne alemde beyler?

Sent from my iPad using Tapatalk

bilip bilmeden konusuyosun,kimin uzerine gidismiste banlatilmis arastirmadan bilmeden millete ithamda bulunuyosun.kendi kasindi hemde cok fena kasindi

Rahmancım ne yaptı 7 ay ceza almış, kısaca söylermisin ... gerçi çabuk gaza gelen bir arkadaştı

Zaman gösterecek :)

Bunu da gören ne kadar sorunsuz bir adam der örneğin.

efc__1233604038_jo.jpg

Jo

Ama Sneijder gerçekten adam gibi adam.

d%25C3%25BC%25C5%259F%25C3%25BCnemedi.jpg

Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..

Herkese iyi geceler..

Hoppala hayırdır Ergün ne oldu ya?

Fildişi ile Fas daha elenmedi mi arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt