Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sabah Ferdi ile Gökhan Sneijder forması için kavga etmişler BJK kampıda öyle duydum :troll:

Üniversite yangın varmış... Sizin derdiniz transfer..

tamam da su an ne yapmamizi istiyorsun?

burda transfer konusuyoruz diye, uzulmuyormuyuz mu sanki?

elbette uzuluyoruz tabi, ama su an bizim yapacak birsey yok

burasi transfer nobeti, sen yangin hakkinda konusmak istiyorsun, onun topigine gidersin

millete bak ya, transfer konusuyoruz diye, sanki yangin umrumuzda degilmis gibi davraniyorlar

sneijder bizde demi? :D

halen inanamiyorum ya :D

sneijder bizde :D

Bugün imza törenini izlerken adamın her cümlesine saçma saçma güldüm

Annem evden kovalıcaktı az daha şizofren oldum sandı kadın hatta bi ara

Hakikaten Ünal'a helal olsun delikanlı adam çıktı ve dediğini yaptı

yaw bi git isine arastirmaci yazar kesildin basima.kuru kafa falan ne ayksin sen,ben halite bisey sordum aradan ziplayip ne atliyosun konuya

arkdaşım burası forum düşüncelerimizi fikirlerimizi yazabilme özgürlügümüz var diye biliyordum. ayrıca savnma yapmayıp şahsileştirmende ayrı bir maglubiyet göstergesi. saygılar

başkan transferlerin devamı gelecek dedi 3-4 saat önce GS tv 'ye..refik arkanda daha 1 gün önce başkanı izleyin falan dedi..ben stopere bekliyorum flaş ismi ya alex ya kolo toure ya serdar taşçı ya da chedjou.benim için hepsi klas.ha çok iyi yabancı bi kanat oyuncumuz olsun istiyorum ama hayırlısı : )

insallah kanat oyuncusu ve stoper alirlar yoksa isimiz zor

Iyi geceler arkadaslarim abilerim kardeslerim.Ilk Once sunu soyleyecem burdaki tek ask Galatasaray aski ve hepimizde bu aska gonul veren taraftarlariz.Bozmayalim nesemizi pire icin yorgan yaayalim.Inanin dun gece dedem vefat etti mecburi olarak memleketime gidemedim ve birazda olsa moralim yerine gelsin diye foruma girdim.Iste olay bu bosverin 15 lik klavye delikanlilarini falan.Benim de sevmedigim insanlar var ama hepiniz genelde cok iyisiniz ve bozmayin butunlugu. Iyi geceler

Kamil abi araplar peşimize düşmüş bu konu hakkında ne diyorsun:confused:

Selam arkadaşlar ..

Duyum filan varmı ? Sneijder transferinden sonra bu soruyu sormak biraz garip ama soruyorum :D

Fatih Terim: Transfer konusunda mümkün olduğu kadar geri dönüşümü olan oyunculara yöneleceğiz.

Reco nereye gittin la..

Birşey sordu kimse cevap vermeyince gitti adam..

:D

insallah kanat oyuncusu ve stoper alirlar yoksa isimiz zor

stoper ve solbek gelecekte yabancı kanat da gelse keşke.kerim frei ve emrah başsan olabilir yerli olarak..elazığdaki serdar gürler gibi bi oyuncu bile yok abi bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt