Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gidelim söndürelim mi yani

Bununla ilgili konu açıldı taziyeler orada.... Kimse duyarsız değil.

tamam da su an ne yapmamizi istiyorsun?

burda transfer konusuyoruz diye, uzulmuyormuyuz mu sanki?

elbette uzuluyoruz tabi, ama su an bizim yapacak birsey yok

burasi transfer nobeti, sen yangin hakkinda konusmak istiyorsun, onun topigine gidersin

millete bak ya, transfer konusuyoruz diye, sanki yangin umrumuzda degilmis gibi davraniyorlar

Hayatta herşey transfer değil hayatta herşey futbol değil burada Renkler söz konusu o renklerin tarihi söz konusu gidin söndürün yada muhabbet etmeyin oturup ağlayın demiyorum.. Şurada Fener'in bile bir transferi olsa 100'lerce sayfa onu konuşursunuz,Ben yarın sınavım olduğu için 4 saattir falan ne tv açıyorum ne bilgisayar.. Foruma girdim nöbete girdim ve Ergün'ün yazısının kaynağını araştırırken fark ettim olayı.. Yangını öyle öğrendim dedim ya Fener'in bir transferi bile olsa 100lerce sayfa onu konuşuruz..Yaklaşık 150 yıllık bina yanmış arada sallamayan bazı kişilerde aklınca geyik yapıyor ne yapalım yani gidip söndürelim mi diye Şimdi bu adamda Galatasaraylı oluyor... Galatasaray tarihini bilmeyen tarihinin değerini bilmeyen Galatasaraylı neyse, Sanırım o konuda kalsam daha iyi olacak hepinize iyi nöbetler bol TRANSFERLER...

arkdaşım burası forum düşüncelerimizi fikirlerimizi yazabilme özgürlügümüz var diye biliyordum. ayrıca savnma yapmayıp şahsileştirmende ayrı bir maglubiyet göstergesi. saygılar
yaw fikirlerini adam gibi soyle ozaman,karsindakini itham eder gibi yok git arastir yok kuru kafa zihniyeti gibi kiskistacak kelimeleri kullanarak yapma,neyin savunmasini yapacam drogba konusundaki fikrimi soylemisim okuman yokmu git iyi oku ne yazdim,alinti yapma mesajlarima hasta etme adami

NTV Spor Kolo Toure ile anlaşılma aşamasına gelindi dedi mi ?

gs sözlükte biri

galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği söylenen futbolcu.

kaynak: ntv spor

yazmış da...

Iyi geceler arkadaslarim abilerim kardeslerim.Ilk Once sunu soyleyecem burdaki tek ask Galatasaray aski ve hepimizde bu aska gonul veren taraftarlariz.Bozmayalim nesemizi pire icin yorgan yaayalim.Inanin dun gece dedem vefat etti mecburi olarak memleketime gidemedim ve birazda olsa moralim yerine gelsin diye foruma girdim.Iste olay bu bosverin 15 lik klavye delikanlilarini falan.Benim de sevmedigim insanlar var ama hepiniz genelde cok iyisiniz ve bozmayin butunlugu. Iyi geceler

Başınız sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.

Hayatta herşey transfer değil hayatta herşey futbol değil burada Renkler söz konusu o renklerin tarihi söz konusu gidin söndürün yada muhabbet etmeyin oturup ağlayın demiyorum.. Şurada Fener'in bile bir transferi olsa 100'lerce sayfa onu konuşursunuz,Ben yarın sınavım olduğu için 4 saattir falan ne tv açıyorum ne bilgisayar.. Foruma girdim nöbete girdim ve Ergün'ün yazısının kaynağını araştırırken fark ettim olayı.. Yangını öyle öğrendim dedim ya Fener'in bir transferi bile olsa 100lerce sayfa onu konuşuruz..Yaklaşık 150 yıllık bina yanmış arada sallamayan bazı kişilerde aklınca geyik yapıyor ne yapalım yani gidip söndürelim mi diye Şimdi bu adamda Galatasaraylı oluyor... Galatasaray tarihini bilmeyen tarihinin değerini bilmeyen Galatasaraylı neyse, Sanırım o konuda kalsam daha iyi olacak hepinize iyi nöbetler bol TRANSFERLER...

Allah bizim cezamızı versin. Tövbe tövbe...

Ben açtım televizyonu izliyorum arkadaşım ve ilgileniyorum.

yaw fikirlerini adam gibi soyle ozaman,karsindakini itham eder gibi yok git arastir yok kuru kafa zihniyeti gibi kiskistacak kelimeleri kullanarak yapma,neyin savunmasini yapacam drogba konusundaki fikrimi soylemisim okuman yokmu git iyi oku ne yazdim,alinti yapma mesajlarima hasta etme adami

ben öneri yapıyorum senini için. futbol bilgin daha genişlemesi için masum bir öneri. bu dönemde 1 adam hiçbir adam tek başına maç alamaz. hele bu adam 34 yaşındaki drogbaysa. çinde napı bu adam takımını şampiyon yaptı mı? yapsın o zaman klüpler şampiyonu o kadar kolaysa?

Forvetin dibi; Seydou Doumbia ;) Yakışmaz mıydı şimdi şu Sneijder'li Selçuk'lu takıma :D

29doumbia.jpg
keske baska bi resmini koysaydin aga:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt