Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan fifa 13 halen update yapmamis :mad:

sabirsizlandim yaaa :mad:

sneijder ile takimimizda online oynamak istiyorum :mad:

NTV Spor Kolo Toure ile anlaşılma aşamasına gelindi dedi mi ?

gs sözlükte biri

galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği söylenen futbolcu.

kaynak: ntv spor

yazmış da...

doğru sanırım.twitterda da doğru olmasını umanlar var çünkü.biz bakmadık hiç ntvspora...

Iyi geceler arkadaslarim abilerim kardeslerim.Ilk Once sunu soyleyecem burdaki tek ask Galatasaray aski ve hepimizde bu aska gonul veren taraftarlariz.Bozmayalim nesemizi pire icin yorgan yaayalim.Inanin dun gece dedem vefat etti mecburi olarak memleketime gidemedim ve birazda olsa moralim yerine gelsin diye foruma girdim.Iste olay bu bosverin 15 lik klavye delikanlilarini falan.Benim de sevmedigim insanlar var ama hepiniz genelde cok iyisiniz ve bozmayin butunlugu. Iyi geceler

Başın sağolsun..

ALLAH mekanını cennet eylesin kardeşim..

kaç kere izledin

analiz yapabilirmisn

Hocam bu sezon başında operasyon geçirdiği için fazla oynayamadı ama sana şöyle söyleyim,hani bir santrafordan ne beklersin: Golcülük,hız,güç,teknik,ayaklarına hakimiyet vs vs..Yani Emenike'nin 2-3 gömlek üstü diye nitelendiriyorum ben...Geçen seneye kadar City'de ilgilenmişti bonservisi için 30 küsür milyon civarı bir rakam konuşuluyordu ama bu sezon ki malum operasyon nedeniyle biraz geri planda kaldı..

Yani aslında imkan olsa değerlendirsek keşke bu fırsatı,hazır gözden düşmüşken alabilsek çok sevinirdim..

Bugün PES 2o13'te Sneijder ile f5 madara ettim..

Her vurduğu gol oluyor adamın..

:D

Carlos-Tevez-of-Mancheste-007.jpg

Reis sen gel ya bir gün parçalıyı giy.:ayatollah:

Juventus tam bilmiyorum 10 milyon euro gibi para teklif etti. Lyon reddetti. Lopez de gitmek istediğini bildirdi.

sozlesmesi daha 1,5 yil. cok fazla degil. sezon sonu 1 yil kaliyor

aslinda guzel fiyata alabiliriz bence

yasi da 30'a yaklasti

bence uygun bir maliyete alabiliriz sezon sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt