Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.113
- 10.887
- 2.838
Cevap: Transfer Nöbeti
yarınki idmanı sabırsızlıkla bekliyorum nedense
yarınki idmanı sabırsızlıkla bekliyorum nedense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psv ye gelmeden 10000 kere aldedik 4 milyon euro du
biz gec kaldiktan sonra aklimiz gelir yerine
Elmander topa vurabilseydi asist bile yapmış olacaktı...
Aslında her şey Türk futbolcuların kabızlığından kaynaklanıyor.
Ulan koskoca 70 milyon ülke, dünya kadar da yurtdışında var, çıka çıka bi Arda mı çıkar;
bizim de altyapımızdan cr7 gibi, iniesta gibi Pique gibi adamlar çıksa şuan biz de avrupada ilk 5te oluruz.
Reis tribünlere oynayabilir
şaka bir yana ama Kasımpaşa maçında reis iyiydi
şaşırttı beni tek eksiği aldığı çoğu topu şişiriyor
daha akılcı ve pas yüzdesini yükseltse bu seneki Eboue'yi zorlar
yarınki idmanı sabırsızlıkla bekliyorum nedense![]()
Beyler sakin olmakta fayda var öyle önünüze gelen dünya yıldızını kadrolarınıza yazmazsanız sizin için daha faydalı olur zannımca şöyle ki: Sneijder evet bir dünya yıldızıdır ve yönetim iyi bir iş çıkarmıştır ama bu tamamen fırsat transferidir oyuncunun kariyeri düşüşe geçmiş külüple birlikte ve külüpte onun maaş yükünden dolayı kurtulmak istedi ve bu şartlar altında bile sancılı geçti çok ciddi karşı bir teklif bile yokken oyuncuya biz sezon sonu atıyorum bi Dzeko'yu almak istesek M.City tok satıcıyı oynar başkanı bi Moratti etkisi asla yapmaz ve illa bir çok isteyeni olur bu transfere göre o yüzden hemen onuda alırız bunuda alırız triplerine girmeye gerek yok oldu bitti yıldız bir oyuncuyu oynarken alamayız bu açık.
yarınki idmanı sabırsızlıkla bekliyorum nedense![]()
aynen, mac izliycez sanki![]()
Sneijder bugün antrenmana çıkmış mı?
Sneijder bugün antrenmana çıkmış mı?

Evet 12:00 de![]()