Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarınki idmanı sabırsızlıkla bekliyorum nedense :D

psv ye gelmeden 10000 kere aldedik 4 milyon euro du

biz gec kaldiktan sonra aklimiz gelir yerine

Ya işte bizim yanlışımız Heerenven'den Assaidi yerine Narsingh ile ilgilenmemiz lazımdı,ta baştan yanlış yola saptık...Ha sonrasında daha beterini yapıp Amrabat'ı aldık o daha başka bi hikaye :D

Aslında her şey Türk futbolcuların kabızlığından kaynaklanıyor.

Ulan koskoca 70 milyon ülke, dünya kadar da yurtdışında var, çıka çıka bi Arda mı çıkar;

bizim de altyapımızdan cr7 gibi, iniesta gibi Pique gibi adamlar çıksa şuan biz de avrupada ilk 5te oluruz.

Sen Turkiye'de herseyin Dayi'larla ilerledigini bilmiyormusun? :) Yetenekler sokaklarda kaypolup gidiyor. Az Yetenekli olanlarda bir yolunu bulup ilerliyorlar iste. Neden milli takimda daha cok gurbetcilerimiz forma giyiyor ;)

Reis tribünlere oynayabilir

şaka bir yana ama Kasımpaşa maçında reis iyiydi

şaşırttı beni tek eksiği aldığı çoğu topu şişiriyor

daha akılcı ve pas yüzdesini yükseltse bu seneki Eboue'yi zorlar

Sabri reis i ben Dani Alves e benzetiyorum.Sabri Alves in çalım atamayan top süremeyen orta açamayan pas veremeyen hali..Fazla fark yok yani:)

Biz bu sene yine sampiyon olursak, CL´de ceyrek final oynarsak, Gökhan Inler´i de finanse ederiz, üstüne bir bomba daha patlatiriz.

Bu kadro basarili olursa ki cok inaniyorum bu takima, 1-2 kaliteli transfer yeterli olur zaten.

Az transfer yapalim, ama böyle transfer yapalim ya. Gökhan Inler´e de anormal bi fiyat cekmezler bence. O kadar da degil. 8-10 arasi kapatiriz.

Bide kaliteli sol bek alirsin gelecek sezon, operasyonu tamamlarsin. Tas gibi takim oluruz

Son 2 yılda derbi algımız değişti.

Şimdi de transfer algımız değişiyor bu güzel.

Sneijder'le biteceğini sanmıyorum.Yaz transfer sezonunda bi bomba daha bekliyorum.

Seneye CL için iddialı bir takım oluruz.

Aslında Emre ofansif os ve ya merkez orta sahada şans bulsa bu kadar sinir etmez.Adam kanat değil.Fakat şu an ki kadro da yabancı kontejyanını dolayısyla Amrabat kesik yiyip Emre oynayacak gibi

Beyler sakin olmakta fayda var öyle önünüze gelen dünya yıldızını kadrolarınıza yazmazsanız sizin için daha faydalı olur zannımca şöyle ki: Sneijder evet bir dünya yıldızıdır ve yönetim iyi bir iş çıkarmıştır ama bu tamamen fırsat transferidir oyuncunun kariyeri düşüşe geçmiş külüple birlikte ve külüpte onun maaş yükünden dolayı kurtulmak istedi ve bu şartlar altında bile sancılı geçti çok ciddi karşı bir teklif bile yokken oyuncuya biz sezon sonu atıyorum bi Dzeko'yu almak istesek M.City tok satıcıyı oynar başkanı bi Moratti etkisi asla yapmaz ve illa bir çok isteyeni olur bu transfere göre o yüzden hemen onuda alırız bunuda alırız triplerine girmeye gerek yok oldu bitti yıldız bir oyuncuyu oynarken alamayız bu açık.

bi kere inter çok büyük düşüş yaşadı.sneijder her zaman inter için en iyisini yaptı.hep en etkili oyuncu oldu onlar için.

Sneijder bugün antrenmana çıkmış mı?

Yarın öğle antrenmanını izleyemeyebilirim lütfen kayıt alın.

397978_489831004408933_2101466692_n.jpg

bugun imza töreninde aslanimiz sneijderi dinledikten sonra icime bi ferahlik cöktü,darmadagin edecek ortaligi,her mactan sonra gokmenin gazetesi kendi ismiyle baslik atmak zorunda kalacak

Balotelli'yi alsak Fatih Hoca döver mi onu ne dersiniz ?:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt