Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bide trabzon - kasımpaşa maçına gitmiştim alanzinhoyu hiç sevmem ama adam hiç top kaybetmemişti. televizyondan izlerken hiç dikkat etmiyodum mesela defans olsam ayağını kırarım onun :D uyuz zaten çocuk gibi küçücük bişey

Beyler Kasımpaşanın defansındaki Yalçın Ayhan çok süper adam aslında çıplak gözle sürekli izliyorum 0 hata oynuyo nerdeyse. 30 yaşında zaten.

:SS:

ibrahim yapma bunu yapma bunu. bu şerefsiz zaten bizde oynadı ve gitti. bize rakip takımlarda yaptıgı yamuguda biliyoruz. eksik kalsın kazma herif.

Suanda gitti, yarin antremanim var dedi erken..

ama bana Sneijder formasi gelecek insallah Imzali.. Evin bas kosesine asarim

beleş gs forması ne biçim gslisn abicim klüp para kazansın rodneylerden çıkmasın

:SS:

ibrahim yapma bunu yapma bunu. bu şerefsiz zaten bizde oynadı ve gitti. bize rakip takımlarda yaptıgı yamuguda biliyoruz. eksik kalsın kazma herif.

O zamanki halini bilmiyorum ama şu an tam kıvamında adam gerçi doğru diyosun Paşada köpek gibi oynar bize gelir sırtını yaslar oda var.

benim korktugum tek konu hocanin bu transfere ilk basta sicak bakmamasi.. Bunu duymustum Antalyada bulunan menejer arkadastan.. Umarim hoca Galatasaray icin ego yapmaz sonucta herkez gider hoca kalir rahat olsun..

Demekki birseyler var...

Zor bir durum biraz da is yeri icinde siyasette dönen bir konu... Bunu yaparsa Fatih Terim su anki cosku ile intihar etmis olur... Yani itirazi varsa ozaman istifa eder konu kapanir ama inatcilik yaparsa ozaman Fatih Terim su anki Taraftarin ruh haline bakarsak cok büyük hata yapmis olur.

Bilemiyorum tabiki icerde neler oldugunu bilmiyoruz daha dogrusu bilmemek de bir yandan daha iyi olur yoksa bizim toplum zaten her konuya atliyor büyütüyor (van een vlieg een olifant maken)

Wesley iki gündür gösterdigi ve ifade ettigi oynamak istiyorum ve istekli durusu Antrenmanlardada gösterir kendini Imparator bundan sonra zaten bir sekilde hakkini verir. kafamiz rahat olsun bu konuda :)

Demekki birseyler var...

Zor bir durum biraz da is yeri icinde siyasette dönen bir konu... Bunu yaparsa Fatih Terim su anki cosku ile intihar etmis olur... Yani itirazi varsa ozaman istifa eder konu kapanir ama inatcilik yaparsa ozaman Fatih Terim su anki Taraftarin ruh haline bakarsak cok büyük hata yapmis olur.

Bilemiyorum tabiki icerde neler oldugunu bilmiyoruz daha dogrusu bilmemek de bir yandan daha iyi olur yoksa bizim toplum zaten her konuya atliyor büyütüyor (van een vlieg een olifant maken)

Wesley iki gündür gösterdigi ve ifade ettigi oynamak istiyorum ve istekli durusu Antrenmanlardada gösterir kendini Imparator bundan sonra zaten bir sekilde hakkini verir. kafamiz rahat olsun bu konuda :)

Hayirlisi kardesim.. Fatih hoca buyuk adam, camiaya icin en iyisini yapacaktir insallah..

Soner, seninde kandilin mubarek olsun.. Sizinde arkadaslar

saol oktay seninkide ve herkezin kandilini kutlarim

Sneijder'i hazır olmadan oynatmak en çok Sneijder'e zarar verir.

İki top kaybında maliyeti bilmem kaç dirhem muhabbetti başlar.Hazır olduğu zaman oynatılması lazım.

Bide trabzon - kasımpaşa maçına gitmiştim alanzinhoyu hiç sevmem ama adam hiç top kaybetmemişti. televizyondan izlerken hiç dikkat etmiyodum mesela defans olsam ayağını kırarım onun :D uyuz zaten çocuk gibi küçücük bişey

Brother hic öyle kücük boylu kivrak oyuncuya karsi futbol maci oynadinmi? Cok ters birsey tam yatiracam bunu derken bir dönüs yapiyorlar gecti..ayrica savunan oyuncu da kart yemeye hazir olsun böyle oyuncular üflediginde bile yerde oluyor...

Sneijder'i hazır olmadan oynatmak en çok Sneijder'e zarar verir.

İki top kaybında maliyeti bilmem kaç dirhem muhabbetti başlar.Hazır olduğu zaman oynatılması lazım.

şöylede birşey var bu adamın antreman eksiği yok - maç eksiği var

maç eksiğide maç oynaya oynaya giderilir ama :o

O zamanki halini bilmiyorum ama şu an tam kıvamında adam gerçi doğru diyosun Paşada köpek gibi oynar bize gelir sırtını yaslar oda var.
ayrica verilmis sadakan varmis forumun bu tenha zamaninda yalcin alinsin dedin,yoksa gunduz vakti k.toure nin begenilmedigi bir forumda lincle karsi karsiya kalabilirdin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt