Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Bizim altyapıdan çıksa bir iki oyuncu daha ya ama nerdeee
Bizim altyapıdan çıksa bir iki oyuncu daha ya ama nerdeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamanki halini bilmiyorum ama şu an tam kıvamında adam gerçi doğru diyosun Paşada köpek gibi oynar bize gelir sırtını yaslar oda var.
Şu önümüzdeki sezonlarda uygulanması planlanan yabancı sınırlanması çok saçma bir durum. Büyük ihtimal uygulanmayacak diye düşünüyorum. 2014-2015 sezonuna kadar bu federasyonda kalmaz bence. Ligimizi şirketleştirme durumu söz konusu. (ingiltere ligi gibi) Umarım olur..
bizim ve eziklerin istemedigi bir sistemi tüp kafa degistiremez zatenŞu önümüzdeki sezonlarda uygulanması planlanan yabancı sınırlanması çok saçma bir durum. Büyük ihtimal uygulanmayacak diye düşünüyorum. 2014-2015 sezonuna kadar bu federasyonda kalmaz bence. Ligimizi şirketleştirme durumu söz konusu. (ingiltere ligi gibi) Umarım olur..
Hocam bastosun sol bekde vereceği katkı Rieranın verdiği katkıyla hemen hemen aynı olur. Bastos kanat oyuncusudur normalde. devşirme sol bek istemiyoruz biz. Saf kan bir sol bek istiyoruz![]()
Goooooooooooooooooooooool
Ismi Lazim Degil
GS 3-2 BJK
Dk 77
o takim 2-3 yil icinde o hale gelmisti,biraz sabir ve dogru tarnsfer hamleleriyle yine o tempolu presli futbolu gorecez insallahşu takıma bakın nasıl saldırıyolar bizimkiler de böle oynasa her maçı alırız ama olmuyo![]()
Sneijder bence ilk 11de başlamaz.
bizim ve eziklerin istemedigi bir sistemi tüp kafa degistiremez zaten
Rahman abi ne düşünüyorum biliyormusun. Mourinho'nun interle Şl kupasını aldığı sezon oynattığı şablonu kullanırmı Fatih hoca. 3-4-1-2 Sneijder bu şablonla takımı sırtlamıştı. Çok acayip bir şablondu ama. Ben mourinhoya bu şablonla oynadıktan sonra hayran oldum. Adam biliyor işi dedim. Tam olarak 3-4-1-2 değildi. 3-1-3-1-2. Zanettiydi galiba atakta orta saha (ön libero) oynatıyordu. Sistemin işleyişi kusursuzdu. Top rakibe kaptırıldığı zaman 4lü orta sahanın kanatları defans beki oluyordu. bir anda 5li defansa dönüyorlardı. Ve sneijder hayatının futbolunu oynadı bu şablonla..
İ.Üzülmez

melih aslinda o yil mourinhonun sistemini cozemedikleri icin pek cok kisi anlamiyordu ne oynadigini interin,3lü veya 4lü defans gibi oynuyodu,ileri baktigin zaman pandev eto milito 3lü gibi oynuyodu ama zanetti sneijder maicon o takimin kilit adamlariydi,kisaca o takim mourinho efsanesiydi kardesimRahman abi ne düşünüyorum biliyormusun. Mourinho'nun interle Şl kupasını aldığı sezon oynattığı şablonu kullanırmı Fatih hoca. 3-4-1-2 Sneijder bu şablonla takımı sırtlamıştı. Çok acayip bir şablondu ama. Ben mourinhoya bu şablonla oynadıktan sonra hayran oldum. Adam biliyor işi dedim. Tam olarak 3-4-1-2 değildi. 3-1-3-1-2. Zanettiydi galiba atakta orta saha (ön libero) oynatıyordu. Sistemin işleyişi kusursuzdu. Top rakibe kaptırıldığı zaman 4lü orta sahanın kanatları defans beki oluyordu. bir anda 5li defansa dönüyorlardı. Ve sneijder hayatının futbolunu oynadı bu şablonla..
Safkan sözüne uyan bir futbolcuydu i.üzülmez abi![]()
![]()