Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim altyapıdan çıksa bir iki oyuncu daha ya ama nerdeee

Şu önümüzdeki sezonlarda uygulanması planlanan yabancı sınırlanması çok saçma bir durum. Büyük ihtimal uygulanmayacak diye düşünüyorum. 2014-2015 sezonuna kadar bu federasyonda kalmaz bence. Ligimizi şirketleştirme durumu söz konusu. (ingiltere ligi gibi) Umarım olur..

O zamanki halini bilmiyorum ama şu an tam kıvamında adam gerçi doğru diyosun Paşada köpek gibi oynar bize gelir sırtını yaslar oda var.

Kapanan defans oyuncusu olmakla konta yiyen defans oyuncusu olmak farklı. Çoğu stoper ligimizde bunu beceremiyor işte.

ah ulan ah h,unsal gibi bir turk sol bekimiz olsa simdi hersey cok farkli olurdu

Şu önümüzdeki sezonlarda uygulanması planlanan yabancı sınırlanması çok saçma bir durum. Büyük ihtimal uygulanmayacak diye düşünüyorum. 2014-2015 sezonuna kadar bu federasyonda kalmaz bence. Ligimizi şirketleştirme durumu söz konusu. (ingiltere ligi gibi) Umarım olur..

Yabancı oyuncu transferine kota koysun sahada kota çok saçma oluyor.

Goooooooooooooooooooooool

Ismi Lazim Degil

GS 3-2 BJK

Dk 77

bizim ve eziklerin istemedigi bir sistemi tüp kafa degistiremez zaten

Sneijder bence ilk 11de başlamaz.

yabanci sinirlamasi gelirse s.aziz,a.potuk gibi adamlara 15m isterler artik.bu isin civisi cikti arkadas.bugun 7.5m sneijderi aldigimizi acikladiktan sonra herkes sapkasini onune koymali,boyle bir rezillik olmaz,500 bin euro edecek adamlara 5milyon istiyolar soyguncu olmus millet.

şu takıma bakın nasıl saldırıyolar bizimkiler de böle oynasa her maçı alırız ama olmuyo:o

bizim ve eziklerin istemedigi bir sistemi tüp kafa degistiremez zaten

Rahman abi ne düşünüyorum biliyormusun. Mourinho'nun interle Şl kupasını aldığı sezon oynattığı şablonu kullanırmı Fatih hoca. 3-4-1-2 Sneijder bu şablonla takımı sırtlamıştı. Çok acayip bir şablondu ama. Ben mourinhoya bu şablonla oynadıktan sonra hayran oldum. Adam biliyor işi dedim. Tam olarak 3-4-1-2 değildi. 3-1-3-1-2. Zanettiydi galiba atakta orta saha (ön libero) oynatıyordu. Sistemin işleyişi kusursuzdu. Top rakibe kaptırıldığı zaman 4lü orta sahanın kanatları defans beki oluyordu. bir anda 5li defansa dönüyorlardı. Ve sneijder hayatının futbolunu oynadı bu şablonla..

Rahman abi ne düşünüyorum biliyormusun. Mourinho'nun interle Şl kupasını aldığı sezon oynattığı şablonu kullanırmı Fatih hoca. 3-4-1-2 Sneijder bu şablonla takımı sırtlamıştı. Çok acayip bir şablondu ama. Ben mourinhoya bu şablonla oynadıktan sonra hayran oldum. Adam biliyor işi dedim. Tam olarak 3-4-1-2 değildi. 3-1-3-1-2. Zanettiydi galiba atakta orta saha (ön libero) oynatıyordu. Sistemin işleyişi kusursuzdu. Top rakibe kaptırıldığı zaman 4lü orta sahanın kanatları defans beki oluyordu. bir anda 5li defansa dönüyorlardı. Ve sneijder hayatının futbolunu oynadı bu şablonla..

Onun için Eto'o lazım bir tane.

Transfer Nöbeti

Demedi demeyin Rodney Sneijder yakin zamanda IBB formasi giye bilir...

melih aslinda o yil mourinhonun sistemini cozemedikleri icin pek cok kisi anlamiyordu ne oynadigini interin,3lü veya 4lü defans gibi oynuyodu,ileri baktigin zaman pandev eto milito 3lü gibi oynuyodu ama zanetti sneijder maicon o takimin kilit adamlariydi,kisaca o takim mourinho efsanesiydi kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt