Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 transfer dendi. belki zorlasalar 2 ye çıkar ama. gelecek oyuncuya yer açmak gerek..

stoper gelir bu iş biter..

k.toure dir bence.. bundan ötesi yok. zaten sezon sonu serbest eboue aldığımız gibi belki 4-5 bağlarız. 31 yaşında daha 2 sene sağlama alsak orayı yeter..

amrabat bu durumda ilk 11 dışında kalacak.

ayrıca şu var. amaç türkiye şpl bu sene artık. avrupada gidebilirsek bi yerlere kadar süper olur ancak..

1-şpl de büyük bir arena, her takım herşeyi yapabilecek güçte. maksimum 4 maç oynarız.

2-senjder-gelir ise toure gelecek sezon için şimdiden kemik kadroyu oluştururuz.

3-2014-2015 snırılama geleceği için. melo-riera-elmander-ujfa tutulmaz. talep olursa belki amrabatta.

4-şapmiyon olursak gelirlerimiz tavan yapacakdır. o yüzden genç ve iyi yerlileri toplayabiliriz. misal. g.inler-kerim frei gibi.

5-iyi bir sol bek ve forvet alarakda yabancı sınırlaması içinde kalmış oluruz. danny-amrabat yedek kalır.

bu kadro benim için rüya takımdır

------muslera/eray-------

-eboue/sabri----toure/danny----semih/g.zan----carlinhos/h.balta-------

------------------g.inler/alper--------------

hamit/engin-----snejder/k.fie-----selçuk/yekta------

---------------burak/umut----kanat forvet/amrabat----

Serdar Taşçı için "Ağır" demiş. galiba veto etti. Levent tüzemen ilgilendiğimizi söylemişti.

veto filan etmedi.. okadar paraya iyi stoper alırsın- hem tecrübeli hem ayağa iyi oynayan sağlam. diyeceksin kaçırmamak gerekli adamları. adamların gelmeye niyeti yokki ayrıca. rahatlar çünkü orda. orta sıradaki takımlarda oynayıp eleştiri yükleri az.

ayrıca illee yerli alacaksan g.inler para basacağın yerli bu olmalı.

gençmi k.frei.

çoğu gurbetçi stoper serdar kesimal-egemen gibi. tek hamlelei fizik ile ezen adamlar. top kullanma-kademe anlayışları çok iyi değil..

1 transfer dendi. belki zorlasalar 2 ye çıkar ama. gelecek oyuncuya yer açmak gerek..

stoper gelir bu iş biter..

k.toure dir bence.. bundan ötesi yok. zaten sezon sonu serbest eboue aldığımız gibi belki 4-5 bağlarız. 31 yaşında daha 2 sene sağlama alsak orayı yeter..

amrabat bu durumda ilk 11 dışında kalacak.

ayrıca şu var. amaç türkiye şpl bu sene artık. avrupada gidebilirsek bi yerlere kadar süper olur ancak..

1-şpl de büyük bir arena, her takım herşeyi yapabilecek güçte. maksimum 4 maç oynarız.

2-senjder-gelir ise toure gelecek sezon için şimdiden kemik kadroyu oluştururuz.

3-2014-2015 snırılama geleceği için. melo-riera-elmander-ujfa tutulmaz. talep olursa belki amrabatta.

4-şapmiyon olursak gelirlerimiz tavan yapacakdır. o yüzden genç ve iyi yerlileri toplayabiliriz. misal. g.inler-kerim frei gibi.

5-iyi bir sol bek ve forvet alarakda yabancı sınırlaması içinde kalmış oluruz. danny-amrabat yedek kalır.

bu kadro benim için rüya takımdır

------muslera/eray-------

-eboue/sabri----toure/danny----semih/g.zan----carlinhos/h.balta-------

------------------g.inler/alper--------------

hamit/engin-----snejder/k.fie-----selçuk/yekta------

---------------burak/umut----kanat forvet/amrabat----

Kanat forvet Aubameyang'i alabiliriz. Ya da daha farklı bir oyuncu. Kolo Toure kesin alınmalı bence çok iyi stoper 35 yaşına kadar rahat oynar.

Eğer doğruysa yazık..Fazıl ünverdi yazmış yine.

Arkadaşlar, dün hoca aynen şunu söyledi. "Bizi bir tek Sneijder kesmez" bunu dünde yazdım. Transfer sürecinin kısa olduğunun hoca da farkında. Bekleyelim görelim. Transfer olacak. Bundan eminim. Ömer Toprak mesela, kendisi gelmek istemiyor. Hocanın Serdar Taşçı yorumu "Ağır"

Hoca ileride basmaktan vazgeçmeyecek demek ki ama kadronda Okan-Suat-Emre yoksa stoperlerinin çok hızlı olması şart. Bu anlamda hocaya hak veriyorum.

Orta sahaya baktığımda , Selçuk hiç bir zaman hızlı bir oyuncu olmadı. Hamit desen daha da ağır. Belki Yekta bu role soyunabilir, Melo'nun da eski formunu bulması şartıyla orta saha Yekta-Melo-Selçuk olabilir.

625881_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadroda 5 tane posiyona banko yabanci yaza biliriz. 1yabanci hakinida ya sola yada stopere kunlanacaksin. Ya stopere yerli bulmalisin yada sola. Yada karma karisik systeme gececek hoca ki ...ne bileyim

Kanat forvet Aubameyang'i alabiliriz. Ya da daha farklı bir oyuncu. Kolo Toure kesin alınmalı bence çok iyi stoper 35 yaşına kadar rahat oynar.

size k.toure gelirse iyi oynar inşallah ama. her yerde mecburi veya maç esnasında mevki değiştircek adamlarla dolduk.

misall

k.toue--- stoper-sağ bek

danny-- stoper-ön libero-sağ bek

eboue-sağ bek-sağ orta saha

g.inler-ön libero-stoper-

hamit-sağ iç-sağ dış-sağ orta-sağ bek

snejder-sol ve sağ açık- forvet arkası-orta saha göbek

burak--forvet-sol açık forvet

yabancı kanat forvet

ben her oyuncunun her yerde iyi iş yapmasını beklerim..

------------muslera-------------

-danny---k.toure---semih---riera----

------------melo----------

---eboue--hamit--selçuk---------

--------snejder----

-----------burak------

şplde bölye oynayabilirsin. aslında eboue önde kullanmak daha iyi.. olurmu bilmem ama sol kanat dışında sağ kanat uçar...

------------burak

Bu kadroyu beğendim. Ama madem ŞPL, şöyle ufak bir değişiklik daha iyi olabilir.

------------muslera-------------

-danny---k.toure---semih---riera----

------------melo----------

---eboue--sneijder--selçuk---------

--------elmander----

-----------burak------

Tıkırtı yok mu daha?

YÖNETİM İSTİFA!!!!:lol:

size k.toure gelirse iyi oynar inşallah ama. her yerde mecburi veya maç esnasında mevki değiştircek adamlarla dolduk.

misall

k.toue--- stoper-sağ bek

danny-- stoper-ön libero-sağ bek

eboue-sağ bek-sağ orta saha

g.inler-ön libero-stoper-

hamit-sağ iç-sağ dış-sağ orta-sağ bek

snejder-sol ve sağ açık- forvet arkası-orta saha göbek

burak--forvet-sol açık forvet

yabancı kanat forvet

ben her oyuncunun her yerde iyi iş yapmasını beklerim..

Bence şuan bize yararı olmayacağına inandığımız oyuncularla yazın yolların ayrılması lazım.

Gelecek sezon Elmander, Ujfa, Melo, Amrabat, Baros hatta hemen.

Sol bek bana daha lazımmış gibi geliyor stoperden ziyade tabi ujfalusi 1 aydan dönecekse semih dany ikilisi bir uyum yakaladı hakan baltanın stoper özelliğini kullansak olur gibi ama schalke maçında rierayı çok zorlar draxler farfan obasi kanatları güçlü adamların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt