Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kadroyu beğendim. Ama madem ŞPL, şöyle ufak bir değişiklik daha iyi olabilir.

------------muslera-------------

-danny---k.toure---semih---riera----

------------melo----------

---eboue--sneijder--selçuk---------

--------elmander----

-----------burak------

buda olabilir tabi. ama burda şu var orta saha defans-ofans anlamında sağlam tutmak için. tama hamit iyi değil ama elmander ondanda kötü. birde bizim forvetlerden biri top tutabilse süper olurdu. adamlar sürekli koşu halinde top almayı beceriyor.

arkadaş size bir örnek vereyim..

braga maçı pres ile berabar tutulan top. kimler geldi. melo-hamit-aydın hepsi yaklaştı içeri.

pas dağıtma iyi olmasada bunda etken top tutamamak işte..

S.Taşçı ağır adam Dany ve Semih'e göre. Tank gibi bişi

Yok yok anladım renktaşım demek istediğim Serdar Taşçı yavaşta olsa bonservisi uygun olsaydı kesin alınırdı.Bonservis ücreti yüksek olunca hoca kendi sistemine en uygun oyuncuyu ister ki doğrusu da budur bana göre.

Bence şuan bize yararı olmayacağına inandığımız oyuncularla yazın yolların ayrılması lazım.

Gelecek sezon Elmander, Ujfa, Melo, Amrabat, Baros hatta hemen.

Amrabati hic yazma. Taraftar istemiyor ama hoca hele hele yöneticiler bu isim üzerinde en az bir 1 sezon daha üstünde duracaklardir.

Melo konusunda 50-50% . ikinci yaridaki pefomansi normale dönerse belki alirlar onu. ama 3 milyondan fazla bonservis verilmemeli juventusa ve melonun ücreti kesilmeli biraz daha.

Amrabati hic yazma. Taraftar istemiyor ama hoca hele hele yöneticiler bu isim üzerinde en az bir 1 sezon daha üstünde duracaklardir.

Melo konusunda 50-50% . ikinci yaridaki pefomansi normale dönerse belki alirlar onu. ama 3 milyondan fazla bonservis verilmemeli juventusa ve melonun ücreti kesilmeli biraz daha.

Melo yu almazlar abi. Fatih Hoca genç birisini isteyecek oraya yetiştirip,geliştirmeklik.

kendimizi sneijder a çok kaptırdık asıl meselemiz halen çözülmüş değil. takım savunmasının kötülüğünün yanında, savunma oyuncularımızında yetersiz olduğu bu kadar aşikarkan transfer yapmamamız hiç hayra alamet değil.

melo niye istemiyorum biliyomusun.

1-bonservisi en az 6-7 isterler. juve demezmi bak çeyrek final cart curt oynadınız. fiyatı düşürmezler. maaşıda fazla ayrıca.

2-melo gidecek çünkü başka hiçbir yerde oyuncu alamazsın-orası yerli olacak.

3-melonun maliyetleri= en az 10-12 filan tutar senelik bonservis ile. g.inler 10-12 alırsın. 2,5 versen gelir.

melo ne yaparsa yapsın ben gözden çıakrdım açıkcası.

riera-melo-baros gitse=10 milyon euro sadece maaş nerdeyse...

Selam beyler biraz önce Rus arkadasım Andrey Yurov de Irmak Kazukov dan aldığım bilgiye göre Galatasaray Alex ve Toure ile ilgileniyor. Toure'nin ilk tercih oldugunu belirtti. Gelişmeleri aktaracağını söyledi. Benden haber bekleyin.

melo niye istemiyorum biliyomusun.

1-bonservisi en az 6-7 isterler. juve demezmi bak çeyrek final cart curt oynadınız. fiyatı düşürmezler. maaşıda fazla ayrıca.

2-melo gidecek çünkü başka hiçbir yerde oyuncu alamazsın-orası yerli olacak.

3-melonun maliyetleri= en az 10-12 filan tutar senelik bonservis ile. g.inler 10-12 alırsın. 2,5 versen gelir.

melo ne yaparsa yapsın ben gözden çıakrdım açıkcası.

riera-melo-baros gitse=10 milyon euro sadece maaş nerdeyse...

Napoli ligde iyi gidiyor Şampiyonlar Ligine kalırlar büyük ihtimalle çok zor olur onu oradan almak.

Takımda madem sistem değişicek, takımın performansını arttırmak için kaliteli bir savunmacı şart. Çok gol yiyoruz.

Selam beyler biraz önce Rus arkadasım Andrey Yurov de Irmak Kazukov dan aldığım bilgiye göre Galatasaray Alex ve Toure ile ilgileniyor. Toure'nin ilk tercih oldugunu belirtti. Gelişmeleri aktaracağını söyledi. Benden haber bekleyin.

şaka maka ırmak kazuk büyük iş yaptı artık batronu feride şahenk onu muhabirlikten alır spor müdürü falan yapar

yalnız alıcağımız stoper'in kafa hakimiyeti üst düzey olursa senede 4 5 gol atar..kornerlerden falan sneijder açıcak ortaları artık çolak değil..hücüm anlamında en iyi isim alex..PL tecrubesi ve ayrıca yaşıda 30, en az 3 sene verimli bir şekilde oynar..Chedjou için 10M konuşuluyor alex'i 6M'ye fln alabiliyorsak hiç kaçırmayalım..

toure ise son tercihim olur..

agir falan degil ben kendimi bildim bileli Bundesliga izlerim , elimizdeki stoperlerin hepsinden de iyi

Almanlar bilmiyor demek ki bu isi ki adami banko oynatiyorlar , ayrica milli oyuncu

her hızlı olan banko oynayacak diye bir kural yok. kötü stoper demedim, işe yaramaz demedim ama ağır, hızlı değil, tank gibi stoperlerden. bizim oyun anlayışı içinde Cris gibi kalır

Melo yu almazlar abi. Fatih Hoca genç birisini isteyecek oraya yetiştirip,geliştirmeklik.

o bölgeye genc birisini almak intihar olur. Tecürbeli birisi gerektiriyor . savunma ile orta sahadaki köprüyü kuracak ve ayni anda kesici birisi lazim.

Belki alper potuk bu isin üstünden gele bilir ama büyük takimda bunu kaldira bilecek mi o soru isareti. Ideal isim türk statüsünde gökhan inler ama oda cok pahali birisi. Dünyada o bölgede melodan daha kaliteli bir sürü oyuncu var ama hepside cok pahali. MElonun ne yapa bildigini hepimizi gecen sene gördük. bu sene form tutamasi yaz kampini kacirmasina bagliyorum. bunun üstüne bizde de hata var. adami pompaladik pompaladik simartik resmen. simdide birden elestiri yagmuruna tutuyoruz arkadas. oyundan cikarken oyuncuyu islikliyoruz buhh diye bagriyoruz. Melo bunu ne olursa olsun hak etmemisdir. Kariköyde sampionluk kupasini kandirilmasinda büyük rol oynayan oyuncuya biraz daha saygi göstermek lazim. nakörlügün lüzümü yok diye düsünüyorum.

kendimizi sneijder a çok kaptırdık asıl meselemiz halen çözülmüş değil. takım savunmasının kötülüğünün yanında, savunma oyuncularımızında yetersiz olduğu bu kadar aşikarkan transfer yapmamamız hiç hayra alamet değil.

abi alacaklar stoper bundan eminim. aha gör 4-5 güne belli olur..

alex pahalı ayrıca psg manyakmı verirmi? bu durumdayken..

k.toure var oda afrika kupasında..

ben artık fantzi oluyor ama şuu düşünüyorum

---k.toure----danny--

------eboue----

sağ taraf sağlam. ayağa oynayan.. bize tecrübe ama 29-31 yaşlarında bir adam gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt