Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar dikkatinizi çeti mi bilmem Fatih hoca 2 yıldır çok harika işler yapıyor bakın istediği oyuncular kimler

saqiri - bayern aldı

demba ba - chelsea aldı

suarez - rusyada oynuyor büyük paraya hemde

carlinhos - geleceğin yıldız adayı

aldıklarımız zaten ortada yani fatih hocamın izleme ekibi süper çok ama çok kalite admları bulup öneriyorlar helal olsun

birde türkiye piyasasında doğru hamleler yapsak daha iyi olacak

yok abi asıl o mevkide genç adam kullanacaksın ki enerjisinden faydalan.

sürekli aktif oyunun içinde olması gerekecek. Alper' i kast etmedim bu arada. Genç ön liberolar var defans kısmı ağır basan iki yönlü oyuncular var.

Melo kısmına gelelim. Ben hiç bir oyuncumuzun ıslıklanmasını uygun görmüyorum. Abi bu Melo devre arası kampında full takımla birlikteydi hala aynı dökülüyor.

Geçen sene yaptıklarının kredisi biteli çok oluyor.

Alperi kast et hafız. Alınması lazım alperin. Alper alınmıyorsa yerli olarak kimse alınmasın bence. Alperi beğenmeyecek bir TD'de yoktur sanırım.

Beyler Günaydın

Gece çok güzel bir rüya gördüm. Sneijder bize gelmişti. Şaka gibi İmza töreni falan havaalanında karşıladık falan. Hele forma çok yakışmıştı.

Keşke bize gelse:sad007:

:trollface:

su sondaki kafa varya tam gel beni dov cagrisi yapiyor.. :asd:

Sniejder' den sonra buralar pek bi yavan oluyor:D

Bu arada herkesin kandilini kutlarım.

birde türkiye piyasasında doğru hamleler yapsak daha iyi olacak

yerli piyasada malesef çok abartılı rakamlar dönüyor biz sniejder gibi dünya devine 7,5 verdik eskişehir apler için aynı parayı istiyor serdar aziz için bursa nerdeyse 10 isteyecek yani yerli piyasada saçma sapan rakamlar dönüyor bu adi demirören 3 yıl önce yabancı sayısıni sınırsız yaptı yani şimdi ise bjk nin öali durumu kötü olunca yabancı kısıtlamasına gidecek

olabilir reis. 26 yaşından sonra yıldız olan yokmu??? adam kendine gelmiş demek.

zaten brezilyalı adamların çoğu 26 sından sonra yardırıyor. o gençlik hevesleri gelecek kaygısına -tecrübeye dönüşüyorr
istisnalar her zaman var futbolda ama gelecegin yildizi olacak tanimiyla 26 yasinda adami almazsin , aliyorsan su anki performansindan memnunsun diye aliyorsundur

Toure ve Carlinhos gelirse yabanci sayisi 11 oluyor

Barosu yolamaliyiz

Umarım Ahmet ilhanı almak gibi bir hataya düşmeyiz..

Serdar Taşçı ağır bi adam zaten sırf türk diye abartılıyo forumda.

Federasyonun aklındaki Türkiye Milli Takımını geliştirme planı bu gibi durumlarda patlıyor.Şimdi yabancı kuralı olunca biz yerli almak zorundayız buna tamam diyoruz.Savunmada en azından bir stoperi yerliden yana kullanmak zorundayız diye düşünüyoruz o zaman yerlileri yöneliyoruz ve yerliler arasında en önemli oyuncu bu arkadaş çıkıyor.Hem bonservisi pahalı hem alınabilecek daha iyi bir yabancı stoperden pahalı hemde milli takıma katkısı olmayacak.Bu nasıl bir saçmalıktır.Serdar Taşçı gelip bizde oynadığında Dany'den daha nasıl bir katkı sağlayacak ki milli takıma Dany yabancı o yerli sayılabiliyor.O zaman başka ülkeleri seçmiş gurbetçi oyuncularda yabancı kuralına sahip olmalı.Mesela İlkay mı Melo mu daha iyi oyuncu dersek Melo der çoğu kişi ama takıma hangisini tercih edersiniz dersek İlkay diyen çok olur çünkü yerli olarak sayılıyor.İkiside milli takıma katkı sağlayabiliyor mu?Hayır.O zaman ne anladım ben bu yabancı kuralından.Gökhan İnler'in türk futboluna sağladığı Melo ile aynıysa kaldırın şu yabancı kuralını ya da Gökhan'ıda yabancı sayın buraya gelmek isteyen sadece Türkiye'yi seçmek zorunda olduğunu bilsin.Milli takımı geliştirme projesinin isimini de büyük takımları yerli oyuncularla nasıl kazıklarız projesi olarak değiştirin.

misal verdim. zaten. snejder 7,5 alıyorsakk siz düşünün yani :)

benim kıyaslamam şuydu sezon başında.

melo 7-8 bonservis + 3 milyon euro yıllık 3 sene idi değilmi? 17 milyon euro gibi maliyeti var gibiydi. o yüzden.

olması zor değil bence. eğer gelecek sene hedefleri yükselteceksen o bölgeyi alper ile falan iyi bi yere getiremezsin.

benim hesabım şu.

şapmiyon olrusak-kombine-forma-şpl katılım parası vs. ile en az bir 40-50 milyon euro transfer btüçesi yapılabilir.

sol bek 7-8

orta saha 14-15

forvet 14-15

35-40 yapar. melo-riera-baros-elmander= 10-15 kasada kalır maaş vs. ile.

amrabatı satabilriz belki 8-9 filan. yani 20 milyon euro filan kendi içimizden çıkar.

1-2 yerli oyuncu kerim frei-alper filan ok. tamamdır.

hedef yüksek ise..

Sneijder Transferini ben firsat transferini olarak görüyorum. o kaderimizde ciziliymis :) interde kadro disi kalmasi ve sayre bunun etkisidir. gökhan inler ama napolinin banko oyuncusu ve onlarin iskeletindeki en önemli oyuncularindan birisi.

Sampionlar ligini kazanmayi hedeliyorsan dedigin gibi biraz paraya kiyacaksin. Ama simdi bütce olayi nasil bizde tam olarak bilmiyorum cünkü dikat etmek lazim o konuda. borcu indirmeye calisiyorlar ki bu simdiye kadar baya basarili yürütülen bir operasyondu. Borcu 100 milyon dolalrin altina indirmek gerekiyor ki sermaya artirimindan+riva+florya operasyonu+ seneye loca satislarini var sayarsak borc kalmamasi gerekiyor aslinda. Ayiptir söylemesi bok gibi para basacaz :b5:

Sneijder sanki bu isin ilk ayagi gibiydi. Ilerde tevezler-dzekolar-cavaniler gelirse sasirmamak lazim :lol:

Simdilik ama uefa mali kriterlerine de uyarak öyle 40-50 milyon cok gibi geliyor.

Sniejder' den sonra buralar pek bi yavan oluyor:D

açıkcası ben ara transferde

k.toure-carlinhos-kerim frei daha çok istemiştim. snejder imkansız gözü ile baktığımız için:)

kerim frei çoğı kişi izlememiş olabilir ama benim için shaqiri tarzı bir adam .

k.toure istiyorum açıkcası. hem oynamıyor orda-hem sezon sonu serbest az maliyete çok iyi bir stoper alırız.. elbet hataları oalcakdır ama nasıl ujfa reis güven verdiyse oda öyle..

danny bence iyi ama yarım sezon daha beklemesi gerekli. zaten ujfa olsaydı danny yedekti değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt