Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderle bura doruklara ulaştı toureye pek istekli bakamıyorum insan kompany gibi thiago silva gibi adamlar bekliyor:)

Direk koyarsın verimde alırsın hafız. Emreyi direk koyan alperide direk koyar takıma. Alper çok özel bir oyuncu. özellikle takip ediyorum..

Bende öyle düsünüyorum. Iyi futbolcu Alper. Su anda banko da oynardi bizde. Para meselesini konusmaya gerek yok. Fiyatlar böyle.

Ahmet Ilhan'i almak istesen 3-4 Mil fiyat cekerler. Alper'e 5 verilir bence.

açıkcası ben ara transferde

k.toure-carlinhos-kerim frei daha çok istemiştim. snejder imkansız gözü ile baktığımız için:)

kerim frei çoğı kişi izlememiş olabilir ama benim için shaqiri tarzı bir adam .

k.toure istiyorum açıkcası. hem oynamıyor orda-hem sezon sonu serbest az maliyete çok iyi bir stoper alırız.. elbet hataları oalcakdır ama nasıl ujfa reis güven verdiyse oda öyle..

danny bence iyi ama yarım sezon daha beklemesi gerekli. zaten ujfa olsaydı danny yedekti değilmi?

ujfa konusuna katılıyorum ama artık bizde oynayabileceğini tahmin etmiyorum, zira sözleşmesi bildiğim kadarıyla sezon sonu bitiyor

Alperi kast et hafız. Alınması lazım alperin. Alper alınmıyorsa yerli olarak kimse alınmasın bence. Alperi beğenmeyecek bir TD'de yoktur sanırım.

alper muthis futbolcu cididen. Tek bir eksigini gördüm oda sutu cok sayif ama forvet almacaksin nede olsa. oyun okumasi savunma yönü hem iki tarafida oynaya bilmesi first class. Bide sut yetenegini gelistirse... :yenieek:

Son 1 hafta sayilir. Yavas yavas hareketlenme olur, olmali.

Patlat bi stoper bombasi büyük Baskan. Kap gel Toure Reis'i. Seneye Afrika kupasi yok

Newcastle Montpellier'den Mapou Yanga-Mbiwa'yı transfer etti.Ve kadrosunda Coloccini-Williamson-Steven Taylor da vardı.Bu sezon Steven Taylor 15 maçında oynamış takımın.Steven Taylor - Oyuncu profili - transfermarkt.tr takip ettiğim kadarıyla sağlam,attığı adımı bilen,17 yaşından beri de Newcastle'da olan bir futbolcu.Yani 10yıldan fazladır Premier League ya da Championship tecrübesi var.Daha 27 yaşında.Sezon sonuna kadar kiralanıp beğenildiğinde sezon sonunda da alınabilir.27 yaşına göre çok da büyük tecrübesi var,bir çok kaliteli oyuncu karşısında oynadı futbol kariyeri boyunca.Yeni transferle birlikte çok daha az şans bulacaktır.Düşünülmelidir böyle bir transfer.Ayrıca daha 27 yaşında. 6M bonservisi görünüyor ama pazarlık dahilinde 4.5-5M'a alınabilir :)

Bir transfere daha ihtiyaç var. Sneijder defans hattının sorununu çözecek birisi değil.

Bende öyle düsünüyorum. Iyi futbolcu Alper. Su anda banko da oynardi bizde. Para meselesini konusmaya gerek yok. Fiyatlar böyle.

Hocam Alper 6'da eder. karşılığınıda sana fazlasıyla verir sahada. Ahmet ilhan bize uygun bir oyuncu değil. kontra atak oyuncusu.

Stoper yabancı olursa kanata 1 tane türk gerekli. Yedek oturacak bir adam olsa bile gelmeli. Klübeyide güçlendirmek lazım

Günaydın arkadaslar yabancı sınırını aşmamak için Barosun sözleşmesi feshedilir mi?

Yigit gökoglana 4.5 saymisiz biz ya :SS: Ona bakarsak alpere 10 versen yine yerinde. Türkiyede oynayan anadolu takiminda bir tek bu fiyatlari hak eden alper potuk benim gözümde. Serdar aziz ve sayre hepsi yersen olaylari. cavcavladilar resmen tüm anadolu takimlari.

Orta sahaya Colman'da düşünülebilir.Arjantin Milli Takımı'nda hiç oynamadı.Ayrıca 5 yılını dolduracağı için Türk pasaportuda alacak.Alper-Colman-Onur bunlar yerli potansyeli için mantıklı isimler bence.

aldığımız ve alacağımız tüm oyuncular ilk 3 maçı kaçıracak, eboue-uhfa-amrabatta yok. eğer bu iki haftayı iyi geçersek. puan kaybı olmadan. size söyleyim 10-15 gün filan kalıyor şpl maçına. müthiş bir hazırlık-taktiksel çalışma ile yardırırız yeminle..

k.toure akar...

Bu arada antremanımızı Gstv vericekmi, ya da başka alternatif varmı izlemek için.

Yigit gökoglana 4.5 saymisiz biz ya :SS: Ona bakarsak alpere 10 versen yine yerinde. Türkiyede oynayan anadolu takiminda bir tek bu fiyatlari hak eden alper potuk benim gözümde. Serdar aziz ve sayre hepsi yersen olaylari. cavcavladilar resmen tüm anadolu takimlari.

3.5 verdik Yigit icin. Harbiden fos bir transferdi. Ordu bile oynatmiyor

aldığımız ve alacağımız tüm oyuncular ilk 3 maçı kaçıracak, eboue-uhfa-amrabatta yok. eğer bu iki haftayı iyi geçersek. puan kaybı olmadan. size söyleyim 10-15 gün filan kalıyor şpl maçına. müthiş bir hazırlık-taktiksel çalışma ile yardırırız yeminle..

k.toure akar...

Toure alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt