Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera' yı 50 tane Onur'a değişmem

muslerayı göndermeyi bende istemem ama gerçekçi bir kadro oldu..muslerayı göndermem dersen sat amrabatı koy oraya ardayı muslerada kalede kalsın :)) 20 den aşağı vermezler ardayı orası ayrı..

burak

arda sneijder XXX

selçuk alper

carlinhos XXX semih eboue

muslera

gibi :)

Muslera' yı 50 tane Onur'a değişmem

Hocam değişmesine bende değişmem fakat , yabancı sınırı durumu malum ; Ben Tüpçü'nün kısa bir zamanda gideceğini ve bu projenin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum , fakat anlık düşünmeliyiz , şuan Tüpçü başta ve bu projesi gerçekleşecek gibi duruyor buna göre hareket etmeliyiz ;

Bence Muslera kesinlikle kalmalı fakat baktık elimiz kolumuz bağlı bütün yollar Muslera'yı gönderip yerli kaleci almaya bakıyor ; O zaman yapabilecek bir şey yok , bence en iyi yerli kaleci olan Onur'u almalıyız böyle bir durumda.

Allahim son olarak su kandil gunu Douglas costayi bizim takimda izlemeyi nasip eyle

Barca Valdes i satacakmış galiba Muslerayı alırlar ise iyi bi maddi kazanc sağlarız

İstanbul Ümraniye'de oturan var mı ? Birkaç şey sormam lazım da.

Kolo Touré - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

adam bu sene öyle veya böyle 15 maç oynamış. sakatlık desen yok herifte 4 senedir?? gerçi ceza almıştı bir ara ama..

eboue içinde aynısı diyorduk. o bölgeye 8-9 vermedikten sonra iyi biri alamazsın. görüşüne saygım var..

ama k.toure kingg dir benim için bu saatten sonra sol bek-başak stopar alınmayacaksa tek alternatifdir. sezon sonu olsa çok oyuncu bakarsın..

stoper olacaksa başak oyuncu yok şu 10 günde..

Serdar Taşçı olmazsa Ömer Toprak daha mantıklı geliyor bana fakat bu dönemde zor :)

Son çare Kolo Toure veya Mexes'ten biri kiralanmalı.

Stoper'de lükse girmeye gerek yok bana göre Fransa'dan genç bir zenci stoper alsak çok iyi olur..

Holtby totenhamla mı anlaştı.. Anlaştıysa sezon sonu mu devre arası mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt