Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu bizim basın tam şerefsizlerle dolu adam sanki bu sezon interde formsuz olduğundan oynamadı oynamadıysa parasında indirime gitmediği için kadroya alınmadı bizde bazı adiler öyle konuşuyor ki interde kadroya bile giremedi 6 aydır oynamıyor gibi laflar ediyor :mad::mad::mad::mad::mad:

Ben Danny'e bisey söylemedim ki abi zaten bana göre su anda ligdeki en iyi stoper yok , demek istediğim gelecek vaad eden bir stoper almalıyız :)

defansın lideri eksik en büyük sorun o...yoksa semihte dany de çok iyi stoperler..solbek'in de olmayışı da etkiliyor o ayrı konu tabi

Bir transfere daha ihtiyaç var. Sneijder defans hattının sorununu çözecek birisi değil.

Aslında kısmen çözecek. Şöyle düşün, son maçta Emre Çolak yerine Sneijder olsaydı, aynı pozisyonlara girseydi maç nasıl ilerlerdi. :b5:

Sonra arkana yaslan, puronu yak. :sgr:

Montpellier başkanı: Belhanda İnter'e gidecek. O kadar. (*********************)

​
:D

alın size başkan ve adnan öztürk'ün Fatih hocayla sorunu(!)

B_7505f9d967a59001ee4829187de502fa.jpg

Kesinlikle haklısın sol bek herseyden en önemlisi su anda..

ama yöneticilerin açıklamalarından anladıgım kadarıyla carlinhos çok isteniyor..sene sonuna tekrar görüşücez ,klubu brakmak istemiyor fln gibi açıklamalar yaptılar..Tahminim stoper alıcaklar..Alex,toure,chedjou'dan birini alıcaklar gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt