Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler ben bugün bi duyum aldım...3.6 milyon € + çağlar birinci + sonraki satıştan %25 karşılığında Serdar Aziz Galatasaraylı olabilir..son teklifimiz böyleymiş ve Bursa kabul edebilirmiş...

kabul etmez ib.... adamlar baktı ki bizde para çokkk ille de para diye tuttururlar ama olur da kabul ederlerse bir taşla 2 KUŞ vurmuş oluruz hem kazma çağlardan kurtuluruz hem de serdar bizde olur

juventus gibi 3 5 2 mi oynasak :)

ortasaha : riera sneijder melo selçuk hamit

Hamit yerine Eboue olsa daha iyi olur.3 stoper oynamayı kaldırabiliriz çünkü dany de semih de hızlı oyuncular.bir tane daha stoper almak lazım tabii bunun için.onun da vasatın üstünde bir hızı olması gerekir,özellikle sol ayaklı bir stoper olursa dadından yenmez keza 3'lünün soluna gerekir.Semih merkezde,Dany de sağında oynar şahane de olur.Anadolu takımlarına karşı 4 savunma oynamak fazla zaten

beyler ben bugün bi duyum aldım...3.6 milyon € + çağlar birinci + sonraki satıştan %25 karşılığında Serdar Aziz Galatasaraylı olabilir..son teklifimiz böyleymiş ve Bursa kabul edebilirmiş...

Bu transfer Serdar illa bizde oynamak isterse olur ancak. Yoksa şu an Çağlar Birinci 1M€ bile etmez.

yokmu antreman videosu paylaşıcakk baba yıgıt:)

Hamit yerine Eboue olsa daha iyi olur.3 stoper oynamayı kaldırabiliriz çünkü dany de semih de hızlı oyuncular.bir tane daha stoper almak lazım tabii bunun için.onun da vasatın üstünde bir hızı olması gerekir,özellikle sol ayaklı bir stoper olursa dadından yenmez keza 3'lünün soluna gerekir.Semih merkezde,Dany de sağında oynar şahane de olur.Anadolu takımlarına karşı 4 savunma oynamak fazla zaten

aynen olabilir dediğin gibi çok da güzel olur :)) uygulaması zor taktik ama uygulayabilen takım için süper taktik..italyada birkaç takım daha vardı bu taktiği uygulayan..napoli ile .... galiba..

A.albayrak satmayı düşünmüyorlar saygı duyduk konu kapandı demişti...

sercan sararer sol kanatta müthiş olurdu. keza kerim frei. yönetimin frei ile ilgilendiği haberi çıkmıştı bu ayın başında. zaten sercan sararer de sezon sonu olmadan türkiyeye gelmek istemediğini söylemişti. daha fazla tabilim çıkar avrupadan bir klübe giderim diye bekliyor heralde. yine de ısrarcı olmakta fayda var benim gözümde sararer > frei > gökhan töre. hatta mümkünse töre gelmesin milli takımda gördük ne oldugunu. sararer ilk maçında yardırırken töre resmen göküldü hemde oynadığı bütün maçlarda. kısaca sararer + frei müthiş olur. kanatlarımız top yapan adam görür.

Serdar Aziz sanildigi kadar iyi bir stoper degil, yani aman aman bir stoper degil.

Serdar yatip kalkip Yildirim Demirdöven nami deger Tüpcüye dua etsin, Avrupa'da bes para etmez oyuncular, kontenjan sacmaligindan Yurt icinde el üstünde tutuluyor.

sercan sezon sonu degil 28 den sonra gelirim dedi, babasi da aynisini soyluyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt