Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit 'e sallamayın beyler Hamit türk pasaportlu oyuncular içersinde en kaliteli 5 oyuncudan birisidir sadece biz taktik icabı olarak Hamiti oynayamayacagı yerde oynatıyoruz şimdi sistem degiştiğinde vede Eboue geldiğinde Sağ iç oyuncusu olarak oynayacaktır o zaman gercek Hamiti izleyeceğiz

bjk mac kadrosu

-----------Muslera---------

Sabri--Semih---Dany---Riera

------------Melo-----------

------Selcuk--Engin/Yekta--

-----------Sneijder---------

----Umut/Burak---Johan----

Bayadır maç eksiği var diye biliyorum ben de, hem bu adamda bi ara doping falan olayları çıkmamış mıydı?

bi ara dediğin 3-4 önceki olay.

bayadır dediğin adam milli takımda direk 11 oynuyor. ayrıca maç eksiği filan yok. zaten milli maçlarda onu giderir iyi kötü..

Daha 4. mesajında yağdırmıssın Hamit'e..

Bir selam ver tanışalım hele..

Soy isminde güzelmiş..

:D

hosbulduk :-) hep dısardan takıp edıyordum bunları soyleyemedıkce delırıyordum :-) uye oldum ve hamıt duzelırsa dıye yazı gorunce bı dökturuyum dedım :-)

LjIu1ZZ.jpg

şu hale bak ya :(

Milli maçlarda nasıl peki? Mal bi organizasyon olduğu için izlemiyorum :D

bugun maçları var. geçen hazırlık maçlarında yendiler ama takımı eleştirdi. adam fildişi sahili king ya la.. drogba bile reis diyor :)

bugunde maçları var galiba. eurosport verir belki..

bugun maçları var. geçen hazırlık maçlarında yendiler ama takımı eleştirdi. adam fildişi sahili king ya la.. drogba bile reis diyor :)

bugunde maçları var galiba. eurosport verir belki..

Eurosport'da dün denk gelmiştim Eboue'yi falan gördüm değiştirdim sonra :D

Nasil bir kural bu? Biraz daha acik olursan :) ? Ben kacirmisim bu olayi

avrupa pasaportu olan oyuncular'ın yerli satatüsünde oynaması için başvuru yapıldı diye haber vardı ispanya italya gibi çoğu ülkede uygulanıyor olursa yabancı sınırı sorunu kalmaz çoğu futbolcu'nun avrupa pasaportu var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt