Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence bu kadro daha iyi:

-----------Muslera---------

Hamit--Semih---Dany---Riera

------------Melo-----------

------Selcuk--Engin/Yekta--

-----------Sneijder---------

-------Burak------Johan----

Bu da sahaya çıkacak olan kadro :asd:

Sabri--Semih---Dany---Riera

------Hamit----Selcuk------

-------Burak------Umut-----

Peki bu adam ile görüşülüyorsa neden şimdiye kadar kap'a bildirim yapılmadı.

Ben bu kap işinden hiç bir iş anlamadım?

Mutlaka bi yolu vardır, bu işin uzmanlarını getirip yaptırır bizimkiler.

Valla renktaş az çok ilgiliyim bu konuda Türkiye'de restorasyon konusu rezilliğe yakın sapasağlam duran kaç yüzyıllık yapıları restore ederken bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar böyle bir şeyi baştan yapmaları bana imkansız geliyor ama hayırlısı.

LjIu1ZZ.jpg

şu hale bak ya :(

Çok kötü bir durum gerçekten bu tabloyu görmek ama ülkemizin öğrencilere en büyük miraslarından biriydi.Bu miras sadece bir binadan ibaret değil tabi umuyorum ki bu mirasa sahip çıkması gereken herkes sahip çıkar ve küllerinden tekrar canlanır.

Valla renktaş az çok ilgiliyim bu konuda Türkiye'de restorasyon konusu rezilliğe yakın sapasağlam duran kaç yüzyıllık yapıları restore ederken bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar böyle bir şeyi baştan yapmaları bana imkansız geliyor ama hayırlısı.

hacı ben zaten şuuda anlamıyorum. böyle yerlerde tarihi ve kullanımı olan şeylerde müdahale edecek kimse yokmu?

askerdeki gibi, sırf denetimde görünsün diye yangın yaz kum koy tenekeye.

burası faaliyete olan bir yer. sensör filan takılmazmı en azından odalara filan??

Bu da sahaya çıkacak olan kadro :asd:

Sabri--Semih---Dany---Riera

------Hamit----Selcuk------

-------Burak------Umut-----

bu diziliş işte hayalimdeki diziliş :D tam büyük takım dizilişi sabri ile rierada devamlı ileri çıkarlarsa ileride acaip bi kalabalık olur boş alan bırakmayız direk ileride topu kapmak lazım

türk oyuncular avrupada yerli statüsünde oynuyor mantıksal olarak avrupalılarda burda yerli sayılması lazım zorlarsak olur bence

Nasıl gidip Nihat İspanya da dava açtıysa, burada da aynı mantıkla Riera açsın davayı, kesinlikle kazanır..Burda karar vermeseler bile AİHM den kesin sonuç alınır diye düşünüyorum ben, eşitlik açısından..

bu diziliş işte hayalimdeki diziliş :D tam büyük takım dizilişi sabri ile rierada devamlı ileri çıkarlarsa ileride acaip bi kalabalık olur boş alan bırakmayız direk ileride topu kapmak lazım

topu kapmak sorun değil. topu tutmayı becersek...

hacı ben zaten şuuda anlamıyorum. böyle yerlerde tarihi ve kullanımı olan şeylerde müdahale edecek kimse yokmu?

burası faaliyete olan bir yer. sensör filan takılmazmı en azından odalara filan??

dün biri yazmıştı yagın küçüktü herkes yavaş yavaş binayı terketti diye kimse söndürmeye çalışmamış gibi görünüyor

Defansta da etkili oluruz Melo ile 3 lü stoper gibi Sabri ve Riera'dan doğacak boşluklarıda Hamit ve Selçuk doldurabilir.Alan savunması yapmak istiyorsak bu taktik çok mantıklı olur gibi duruyor.

Sensör mutlaka vardır olmaması söz konusu olmaz bence ama yangına müdahale açısından zor bir noktada olduğu için bu denli büyük zarar gördüğünü düşünüyorum.

Aslında bunun tek yolu kullanıma kapatılması bir müze tadında gidilip gezilecek hale getirilebilir tarihe sahip çıkmak lazım.

Arkadaşlar yanan binamızın onarımı ve yeniden restarasyonu için Galatasaray kendi içerisinde halletmeye çalışıyor. Bence en mantıklısı da buydu, aslında daha mantıklısı o kadar zengin iş adamı var ki, kimseye ağızlarını bile açtırmaması lazımdı. 8-10tane zengin iş adamları bir araya gelse sıfırdan üniversite bile yaparlar ama ne bilim. Elbette onlar da ellerini taşın altına koyacaklardır yine de biz de elimizden gelen birşey olursa yapmaya çalışalım. Herkes maddi durumu el verdiğince, kendisini sarsmadan 5-10-20-50-100-200-500 artık herkesin gücü neye yetiyorsa destek olalım. Sonuçta hepimiz forma alıyoruz maçlara gidiyoruz. Orası da bir eğitim yuvası ve bence spordan daha önemli bir konu. Önce eğitim gelir, eğlence ondan sonraki mesele. Sonuçta orası da bizim bir yuvamız. Ezik fenerliler bile, sırf Galatasaray Üniversitesi diye bazıları zil takıp oynayacak durumda. Tabiki içlerinde insan gibi insan olanları da var. Ama diğer eziklere,insanlıktan çıkmışlara güldürmeyelim.

Galatasaray Eğitim Vakfı’nın ”IBAN no: TR 67 0006 7010 0000 0088 3090 50”

Aslında şahsi düşüncemi belirtmem gerekirse, birşekilde para konusunun halledileceğini düşünüyorum. İllaki sigortası vardır, daha önce de belirttiğim gibi zengin iş adamlarımız vs var ama ben Gscimbom ve hatta daha ötesi ulaşabilecekler varsa Ultraslan olarak kütüphanemiz için bir kampanya düzenleyebiliriz diye düşünüyorum. Roman falan tarzında değilde, ne bilim evlerde kullanılmayan ansiklopedilerimiz, setlerimiz, koleksiyonlarımız vs falan vardır. Özellikle öğretmenlerimizin, emeklilerimizin artık ihtiyaç duymadığı kaynaklar vardır. Ya bilmiyorum ben bu konularda fazla uzman değilim ama illaki bu konularda uzman olan birileri vardır. Daha ötesi bir şekilde rektörlüğe ulaşıp neler yapabileceğimize dair illaki birşeyler yapabiliriz. Hepimiz birgün ölüp gideceğiz, geleceğe bizlerden de birşeyler kalsın. Elimizden geliyorsa belki küçük ama bir o kadar da önemli şeyler diye düşünüyorum. Aslında birazcık rekabet gözleri kör etmemiş olsa, diğer takımların taraftar grupları olarak yapılabilecek en büyük jest olurdu ama hiç zannetmiyorum böyle bir adım atacaklarını. Hoş Ultraslan böyle bir incelikte bulunur mu ondan da şüphelerim var. Kabul edelim hepimiz transfer dedik mi uçuyoruz, ama kendimiz bir yerlere yaranabilme şansımız olduğunda (kötü insanlar değiliz ama) umursuz insanlarız.

Bu arada ben Efe Karayel bu hesabı da banlayabilirsiniz. Hepinize iyi günler dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt