Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İlyashan Ayvaz @uAyvazGS

Mehmet Demirkol: ''İçinde sırf Galatasaray adı geçiyor diye 500 yıllık tarihin yanmasını sevinenlere bu dünyada İNSAN diyorlar ya yazık.''

topu kapmak sorun değil. topu tutmayı becersek...

valla renktaş Selçuk, Sneijder, Melo, Hamit gibi bi dörtlü topu tutamayacaksa külübü zincirleyip gidelim avrupada dahi sayılı orta saha göbegine sahip olduk bana göre

Melo << düne kadar brezilya milli takımının banko oyuncusuydu

Sneijder << Hollanda milli takımının en önemli oyuncularından

Selçuk << Türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu

Hamit << eski hamit olmasada şu sıralar top tekniği çok yükske oyuncu oyun zekası mükemmel

daha ne olsun

[video=youtube;FgyvaSMxJmw]https://www.youtube.com/watch?v=FgyvaSMxJmw[/video]

Sensör mutlaka vardır olmaması söz konusu olmaz bence ama yangına müdahale açısından zor bir noktada olduğu için bu denli büyük zarar gördüğünü düşünüyorum.

Aslında bunun tek yolu kullanıma kapatılması bir müze tadında gidilip gezilecek hale getirilebilir tarihe sahip çıkmak lazım.

zannetmiyorum sensör olsa. en azından 1-2 oda zarar görür ama kurtarırsın büyümeden. kimsenin umrundamı acaba.

zor bir nokta değil, 3 katta çıkmış. çatıda olsa anlarım hani. müdahale zor diye.

zaten 1,2-1,5 maaş alan güvenlik orda kulube yatıyor sürekli..

zannetmiyorum sensör olsa. en azından 1-2 oda zarar görür ama kurtarırsın büyümeden. kimsenin umrundamı acaba.

zor bir nokta değil, 3 katta çıkmış. çatıda olsa anlarım hani. müdahale zor diye.

zaten 1,2-1,5 maaş alan güvenlik orda kulube yatıyor sürekli..

Yangının çıkış nedenini öğrenmek lazım tam olarak neden hala medyaya yansımadı o da ayrı bir konu sensör o zaman açıklığa kavuşur. Valla bu durumda suçlanacak en son kişiler güvenliklerdir adam almış sertifikayı 3 ayda gelmiş işte oraya ne anlasın o kelli felli abilerimizin düşünmeleri lazımdı bu durumu ama onlarda bizim gibi seyirci kalmışlar zamanında anlaşılan.

valla renktaş Selçuk, Sneijder, Melo, Hamit gibi bi dörtlü topu tutamayacaksa külübü zincirleyip gidelim avrupada dahi sayılı orta saha göbegine sahip olduk bana göre

Melo << düne kadar brezilya milli takımının banko oyuncusuydu

Sneijder << Hollanda milli takımının en önemli oyuncularından

Selçuk << Türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu

Hamit << eski hamit olmasada şu sıralar top tekniği çok yükske oyuncu oyun zekası mükemmel

daha ne olsun

ben adamları laf atmadım. farkıdaysan kanat oyuncusu yok. snejder direk oynamayacağı için.. forvetler zaten top tutamıyor. orta sahada top çevirmek değil, biraz daha efektif ataklat geliştirmek.

sorun hücümda bu. snejder olsa en azından 3-4 pozisyon izleriz böyle..

Gazetelerimizden birisi "dudak uçuklatan bonservis" diye manşet atmış. İronik hakikaten

biz solbek ararken kormuyuz Newcastle bunu da kapmis :o

[video=youtube;2Wk46z28gTE]https://www.youtube.com/watch?v=2Wk46z28gTE[/video]

biz solbek ararken kormuyuz Newcastle bunu da kapmis :o

[video=youtube;2Wk46z28gTE]https://www.youtube.com/watch?v=2Wk46z28gTE[/video]

Newcastle yemin ediyom bütün Fransız ligindeki topçuları talan etti adamlar çılgın attı valla :D

Uğur boralın çapraz bağları kopmuş sezonu kapatmış

geçmiş olsun

ligtv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt