Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaş şundan nefret ediyorum. bizim defans oyuncuları topu sürüyor mlo-selçuk adamın dibine gelip top alıyor.. 2-3 anladıkta her atak başlangıcında nerdeyse aynı işler. ujfa bu yüzden önemliydi işte. araya kanatlara daha net ileri oynuyordu..

melo-selçuk defansin dibine gelirse zaten arada olur forvetle 40 metre. kanatlar zaten adam geçemiyor onlarda orta sahaya gömülüyor..

al-ver al-ver. 90 dakika boyuncuda efektif olun demiyok ama biraz düzgün atak izleyelim...

hoca beşiktaş maçının ikinci yarısına alır mı acaba sneijderi ?

hoca beşiktaş maçının ikinci yarısına alır mı acaba sneijderi ?

onuda-mc4b1-bana-soruyon.jpg

Yangının çıkış nedenini öğrenmek lazım tam olarak neden hala medyaya yansımadı o da ayrı bir konu sensör o zaman açıklığa kavuşur. Valla bu durumda suçlanacak en son kişiler güvenliklerdir adam almış sertifikayı 3 ayda gelmiş işte oraya ne anlasın o kelli felli abilerimizin düşünmeleri lazımdı bu durumu ama onlarda bizim gibi seyirci kalmışlar zamanında anlaşılan.

Vallah tamda Snejderin imzaladigi günde olmasi benide süphelendirdi. kimseye iftira atmak istemiyorum acikcasi ama tuhafima geldi bu rastlanti.

SON DAKİKA...Beşiktaş'ın bugün yapılan antrenmanında çapraz bağları kopan Uğur Boral sezonu kapattı.

Geçmiş olsun uğur borala galiba çapraz bağları kopmuş.

Vallah tamda Snejderin imzaladigi günde olmasi benide süphelendirdi. kimseye iftira atmak istemiyorum acikcasi ama tuhafima geldi bu rastlanti.

Bu ihtimali düşünmeyen yoktur bu hale geldik işte ne diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt