Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA...Beşiktaş'ın bugün yapılan antrenmanında çapraz bağları kopan Uğur Boral sezonu kapattı.

olum ne oluyor bunlara böyle. geçmiş olsun gerçekten.

almeiada

fernandes

uğur boral

filan. vallah geçmiş olsun. bizim işimize gelir ama insan sağlığı ayrı..

Takimdakiler niye soguk davransin ya.. her oyuncunun hayrani oldugu bir isim getirdik :)

En azindan forvetlerimiz pas alabilmek icin iyi gecinmeliler :D

reis abartma yahu...

Ne abartmasi. cekemeyen fanatik birisi belki dayanamadi bu yangini koydu binaya. ne deliler var dünyada . Hele hele bizim Türkler cilginiz . kus lar kendi statlarini yakiyor hem bide . Galatasaray unisinden mi cekinecekler

Arkadaşlar ara transfer döneminde,Uefa Avrupa Liginde oynamış kaç oyuncuyu transfer edip CL'de oynatabiliyoruz? Mesela Sneijder oynayabiliyor.Bu sayı 1 ile mi sınırlı ?

olum ne oluyor bunlara böyle. geçmiş olsun gerçekten.

almeiada

fernandes

uğur boral

filan. vallah geçmiş olsun. bizim işimize gelir ama insan sağlığı ayrı..

Bi ara bizim başımıza geliyodu bunlar hep, ekiple alakalı sanırım biraz

Galatasarayımızın golu 14 numaralı formasıyla WESLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyy

Fernandesin oynamayacağın kesin mi bizim maçta?

Dimitri Payet:ayatollah:

Farfan/Quaresma karisimi birsey

Hamit gelsin diye aglayanlar vardi, onlar yok daha piyasada

Gelmesini en çok isteyenlerden biri bendim ve hala da Hamit'e güveniyorum.Neyse ki hoca da güveniyor.Aydın'ı görmeye katlanan taraftar bir zahmet Hamit'e de katlansın.Hamit'in kredisi azaldı o da bunun farkında elinden geleni yapacaktır sadece biraz daha sabır.

Ne abartmasi. cekemeyen fanatik birisi belki dayanamadi bu yangini koydu binaya. ne deliler var dünyada . Hele hele bizim Türkler cilginiz . kus lar kendi statlarini yakiyor hem bide . Galatasaray unisinden mi cekinecekler

anlık kızgınlık başka, gidip ben burayı yakacam demek başka..

fenerli olmasına gerek yok belki otel-başka bişey yapmak isteyende orayı yakabilir. ama olan olmuş yanan yanmış. ben zannetmiyorum öyle bişey olacağını. yakmak isteyen adam gider kadıköydeki storeyi yakar.

sol bek mi stoper mi alınmalı tek adam alnıcaksa? yerli stoper yabancı sol bek beraber alınsa harika olurdu ama olmayacak gibi. vargas gibi kanadın tamamını kullanan bir bek alınsa 4-3-1-2 de oynarız rahatlıkla eboue sağı tek idare eder sola da kaliteli bir isim gelseydi bu sistem oynanırdı. orta sahada melo selçuk hamit önlerinde sneijder forvette amrabat ve burak oynasa nasıl olur? amrabat forvette serbest oynasın sneijderle beraber buraka bayağı gol attırırlar

Besiktasta ki sakatliklar ya asiri yuklenmeden ya da asiri beddua'dan diyorum.Adamlarin forumlarini sitelerini ne zaman okusam hep beddua hep nefret.20 senedir burunlari b.. cikmiyor,akillarini kullanamadiklarindan.

Bunların sol bek kim şimdi.

Derbide kim oynayacak (derbi demeye utanıyorum :D )

S.A. Beyler; iş biraz yoğundu hiç bakamadım bizim koçun antreman ile ilgili videosu var mı?

Bi ara bizim başımıza geliyodu bunlar hep, ekiple alakalı sanırım biraz

aynen. aşırı yüklenme bence. çünkü yetenekleri ile değil, fizik gücü ile savaşan takım yaptılar.. buda zarar veriyor şu anda..

böyle giderlerse bunlar paf takımını sahaya çıakrtır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt