Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit cok büyük hayal kirikligi oldu. Kimse böyle cikacagini düsünemiyordu.

Forvet arkasi/ serbest oynasa daha faydali olur bence. Asil mevkisi de bu zaten.

Kanat'ta verimsiz oluyor.

Bu Dentinho ile fener bir ara ilgileniyordu sanırım, 2-3 sene önce

Birşeyi çok merak ediyorum sevgili mert;Hamite tanınan kredi Yiğit gökoğlan'a ,a2 deki hüseyine tanınsa nasıl olurdu.[Sağ kanat oyuncuları olduğu için bunları yazıyorum.]

keşke kantarın topuzu herkese eşit olabilse.Islıklanan adam prim yapmaya başladı bizde.

Başkan şimdi takımda bir tek Hamit kötü oynasa anlarım tamam derim haklısın ama bu sezon Melo-Eboue-Elmander çok mu iyi?Bunlar geçen sezon ki başarının kredisini tükediyor.Bırakta Hamit'in kariyerinin de bunlar kadar bir kredi hakkı olsun.Hamit'in en iyi oynadığı maçlara bakalım.Manu maçları Cluj maçları hiç sorgulandın mı ağabey neden bu maçlar iyi oynamış.Çünkü Eboue'nin Melo'nun Selçuk'un da en iyi oynadığı maç o maç demek ki Hamit'in performansını biraz da takımın formu etkiliyor.

dentinho yu almalari kiralik normal, kadroya zor giriyordu

Daha zaman var. O yüzden Fatih Terim için buna kara vereceği zamanı var. Sonuçta, bana göre sonradan girecek.

melo selçuk hamit gerçek kapasitelerinin çeyreğini oynamıyorlar şu an hemfikir herkes bu konuda sneijder bu isimleri ayağı kaldıracak inşallah o zaman bizim takımı izlemek çok keyifli olacak bu 4lünün olduğu orta saha rakibi duman etmesi lazım

E daha önce de meraktan sormuştum. Bu kap ne işe yarıyor anlamadım.

Bu adamlar bildirim yapmadan nasıl alıyor bu adamı şimdi.

lucesu nun takimdan gonderdigi adam bes para etmez adamdir buna eminim,lucenin futbol bilgisine en az mourinho kadar guveniyorum

bu beşiktaş pazar nasıl bir 11le çıkacak karşımıza , adam kalmadı heriflerde :o dentinho gelir gelmez oynamaz heralde ya batuhan oynayacak forvette ya da sol tarafta emre özkan-gökhan süzen yapacak samet hoca

Beyler Dentinho nasıldır izleyen bilen var mı?

selçuk hamitten daha kötü oynuyor bu sene hamit clde tüm maçlarda şov yaptı insaf biraz adam ligde kapalı takımlara karşı sağ açıkta verim veremez

Sabahtan beri Garageband'i kurcalıyorum harika lan :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt