Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ilk defa adam akilli Ingilizce konusa birinle sohbet ettikleri icin mutlu olmuslardir serefsizim..

gecen bayan spiker geldigi ilk gun soru soruyor..

Last Question diyecek..

dedigi laf su..

Last Asking..

ulan yarildim serefsizim.. haha

d%25C3%25BC%25C5%259F%25C3%25BCnemedi.jpg

hiçbiri.riera sol bek olmuyor işte yer dolduruyor sadece görüntüde.orta sahada ilerde yaptıklarına laf söylüyor muyum söylemiyorum topu saklaması çizgide oynadığı oyun göbeğe ince paslar çıkarmasına laf dedim mi demedim..ama adam şu anda sol bekte durma görevi varsa o bölgesindeki işini iyi yapmalı.ki bence yapamıyor.keşke yapsa.

vallah bende komple 3 tane yeni kanat isterim ama para para para

yani mantikli degil simdilik o yuzden riera kalir hem defansta hem ofansta kullaniriz, diger balta ve caglar kesin gider zaten

Ynt: Transfer Nöbeti

Sol kanatta hatta tum takim icinde sneijder e olumlu pasi en rahat ulastiracak oyuncularin basinda bence riera gelir oyle dan dun vurmaz topa.buna selcuk melo ve hamitide ekleyebiliriz.benim merak ettigim ise sneijder ve forvetlerin uyumu nasil olacak.zira bu cok onemli bir konu. sneijder icin problem yok ama burak umut ve elmander acaba bu manteliteye sahipler mi hep beraber gorecegiz.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takımın yaş ortalaması 28.3

Kesilikle yaşlı takımız. Yaz dönemi transfer döneminde artık bunu göztelim derim. Mümkünse 25 üstüne çıkmayalım artık transferlerde. Ya da en azınadn şu anki ortalama yaşın altında isimler alalım.

Bence yaş gayet ideal, bizden çok daha yaşlı kulüpler var üzerimizde. Önemli olan yaş ortalaması değil performans. Bence hala bir iki tane daha tecrübeli adama ihtiyaç var.

Tamamında takımla çalıştıysa dediği gibi fiziki olarak hazırdır ama maç eksiğinden dolayı bence hoca oynatmayabilir

Real'den İnter'e transfer olduktan sonra 2-3 gün sonra Milan'a karşı oynadı sonra onlara dayadı maçın adamı oldu :cool:

[TABLE="class: profilePageTableTeamList, width: 100%, align: center"]

[TR]

[TD]KALECİLER

25 Fernando MUSLERA 26

67 Eray İŞCAN 21

86 Ufuk CEYLAN 26[/TD]

[TD] DEFANS

5 Gökhan ZAN 31

13 Dany NOUNKEU 26

22 Hakan BALTA 29

26 Semih KAYA 21

27 Emmanuel EBOUE 29

30 Tomas UJFALUSI 34

33 Çağlar BİRİNCİ 27

55 Sabri SARIOĞLU 28[/TD]

[TD] ORTA SAHA

4 Hamit ALTINTOP 30

7 Aydın YILMAZ 24

8 Selçuk İNAN 27

10 Felipe MELO 29

11 Albert RIERA 30

14 Wesley SNEIJDER 28

23 Furkan ÖZÇAL 22

35 Yekta KURTULUŞ 27

50 Engin BAYTAR 29

52 Emre ÇOLAK 21

53 Nordin AMRABAT 25[/TD]

[TD] FORVET

9 Johan ELMANDER 31

15 Milan BAROS 31

17 Burak YILMAZ 27

19 Umut BULUT 29[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kesilikle yaşlı takımız. Yaz dönemi transfer döneminde artık bunu göztelim derim. Mümkünse 25 üstüne çıkmayalım artık transferlerde. Ya da en azınadn şu anki ortalama yaşın altında isimler alalım.

sezon sonu gidebilecek oyuncular : baroş, ujfalusi,riera,elmander,melo.... zaten otomatik düşüyor ortalama

dunyanin en sansli forvetlerinden biri burak yilmaz,adamin arkasinda sneijder-selcuk oynuyor yaw adamdaki sansa bak:)

bencede bundan sonra 27 yas ve alti oyuncular gelsinki her 2 sene de bir 4-5 oyuncu almak zorunda kalmayalim ilk 11 e, takim barca real gibi 4-5 sene yurusun yolda

saka diye soruyorsunuz.. sen tasindinmi bilmiyorum tabide.. madem Sneijder surecinde niye bu adamin olumsuz twitleri devamli buraya tasindi abi?

Takip bile etmiyorum o danayı :D Bi ara ediyordum ama sıkmak bile bi yere kadar anasını satayım, ayrıca Galatasarayla ilgili haberlerde ince ince art niyet çokcadır bu danamızda :D

[TABLE="class: profilePageTableTeamList, width: 100%, align: center"]

[TR]

[TD]KALECİLER

25 Fernando MUSLERA 26

67 Eray İŞCAN 21

86 Ufuk CEYLAN 26

[/TD]

[TD]DEFANS

5 Gökhan ZAN 31

13 Dany NOUNKEU 26

22 Hakan BALTA 29

26 Semih KAYA 21

27 Emmanuel EBOUE 29

30 Tomas UJFALUSI 34

33 Çağlar BİRİNCİ 27

55 Sabri SARIOĞLU 28

[/TD]

[TD]ORTA SAHA

4 Hamit ALTINTOP 30

7 Aydın YILMAZ 24

8 Selçuk İNAN 27

10 Felipe MELO 29

11 Albert RIERA 30

14 Wesley SNEIJDER 28

23 Furkan ÖZÇAL 22

35 Yekta KURTULUŞ 27

50 Engin BAYTAR 29

52 Emre ÇOLAK 21

53 Nordin AMRABAT 25

[/TD]

[TD]FORVET

9 Johan ELMANDER 31

15 Milan BAROS 31

17 Burak YILMAZ 27

19 Umut BULUT 29

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

25 ustune cikmamak icin tecrubeli adamlari yolliycaksin.. buda mumkun degil.. avrupada mahfolursun..

yas hersey degil tabi ama bi karma olur.. 26-27 yas ortalamasi iyidir.. 28 bile fazla yasli degil bence..

ama sunuda unutmamali kilit oyuncularin cogu 27 yasinin ustunde olmasi sikinti..

## düzeltiyorum 24 saat geçmeden Milan derbisinde çıkmış

Bence yaş gayet ideal, bizden çok daha yaşlı kulüpler var üzerimizde. Önemli olan yaş ortalaması değil performans. Bence hala bir iki tane daha tecrübeli adama ihtiyaç var.

Avrupa'da kupa kazanan takımlarınyaş ortalamasını hoca 2008'de milli takımın başında iken 26 olarka açıklamıştı. Ortalama olarak 28 bence yaşlı bir kadro demektir.

Tecrübeli isim derken mesela Chedjou gibi 26-27 yaşındaki adamlar olabilir. Yaşı genç ama tecrübesi fazla. Ama artık gidip Chivu'yu almaya gerek yok herhalde.

Elmander,Baros,Ujfa,Melo,Çağlar,Furkan gibi adamlar sene gideceği için sanırım baya düşer ortalama. Yerlerine 22-28 yaş arası adamlar alırsak süper olur.

Bizim Başkan şakır şakır İngilizce konuşuyor.Aziz Yıldırım daha Türkçe'yi sökememiş.Farka bak:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt