Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Capture.webp
    Capture.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 149
Cevap: Transfer Nöbeti

Real Madrid sol bek ariyor..Nagatoma dan ret cevabi gelmis.. yoksa Cont... ..:lol:

Real Madrid heeft veel problemen op de linksbackpositie. Marcelo, Fábio Coentrao en Álvaro Arbeloa hebben José Mourinho tot dusver veel hoofdbrekens bezorgd vanwege blessures en matige prestaties. De Portugese trainer zou daarom nu de Japanner Yuto Nagatomo bij Internazionale weg willen halen. “Real Madrid? Ik voel me gevleid, maar ik verdedig nu de kleuren van Inter en concentreer me op de competitie”, zegt hij. (NHK)

Şu an eğer 12-13 puan fark atamamışsak bu bizim ayıbımızdır..Şuna bak şu kötü Bjk'yi bile adam ettik başımıza..Küme düşer dediğimiz takım ensemizde ve bu hafta sahamıza geliyor.Artık bu maçla beraber ligde zinciri koparıp rahat rahat ilerlememiz lazım.Üst üste 3 maç combo yapsak zaten lig çözülür arkamıza bile bakmayız

Fikirlerinize katılmıyorum. Biz kulüp kanalıyız haliyle verebileceğin ,gösterebileceğin şeyler kısıtlı. Ntv ise ulusal bir spor kanalı. Ellerinde şampiyonlar liginden tut, ispanyol ligine, euroleage basketbol yayınlarına kadar yüzlerce anlaşması var. Ulusal olduğu için tekrar az. Yatırımları ve kazançları tabi ki farklı .Onlarda kaç tane farklı stüdyo var. Aynı zamanda star tv stüdyolarını ve altyapısını da kullanma imkanları var.

Kanal oldukça iyi bir yolda her gün daha iyi olmaya devam ediyor. Arada bir fb ve bjk kanallarına bakın farkı görün. Ciddi şekilde yayın kalitesi ve program farklılıkları var.

alakası yok. yerel tv gibiler. BEN YERİ GLEİYOR açıyorum bakıyorum. alakasız konular üzerinde program yapılmış, sunucuya bakıyorum sanki arkadan biri dürtüyor gibi.

Fikirlerinize katılmıyorum. Biz kulüp kanalıyız haliyle verebileceğin ,gösterebileceğin şeyler kısıtlı. Ntv ise ulusal bir spor kanalı. Ellerinde şampiyonlar liginden tut, ispanyol ligine, euroleage basketbol yayınlarına kadar yüzlerce anlaşması var. Ulusal olduğu için tekrar az. Yatırımları ve kazançları tabi ki farklı .Onlarda kaç tane farklı stüdyo var. Aynı zamanda star tv stüdyolarını ve altyapısını da kullanma imkanları var.

Kanal oldukça iyi bir yolda her gün daha iyi olmaya devam ediyor. Arada bir fb ve bjk kanallarına bakın farkı görün. Ciddi şekilde yayın kalitesi ve program farklılıkları var.

Dikkat edersen kötü demedim.Çok daha iyisini gönül istiyor dedim.Eskisinden çok daha iyi konumda şuan ama bana hala amatör geliyor.Biraz daha yatırım yapıp"ki başkan en çok yatırım TV ye yapılacak dedi" öncelikle çok daha güzel bir stüdyo gerçekleştirilmeli.Ve GS haberlerini sunan arkadaşlar daha profesyonel kişilerden seçilmeli.

alakası yok. yerel tv gibiler. BEN YERİ GLEİYOR açıyorum bakıyorum. alakasız konular üzerinde program yapılmış, sunucuya bakıyorum sanki arkadan biri dürtüyor gibi.

O sizin görüşünüz saygı duyarım. Bence kanal ciddi yükselişte bunu her yerde okumak ve duymak mümkün. Şu anda en iyi ve en hızlı gelişen kulüp kanalıyız.

Oğlum sigarayi biraktim 1 hafta oldu daha önce birakip moral verecek var mi 5 yil sonrada cani istiyo mu la insanin

Aklına gelir de öyle tiryaki şekilde değil, kendine hakim olup içmeyecek şekilde.

ben 6 aydır paket almıyorum, son 3 aydır en fazla 10 dal içmişimdir.

Aklına deli gibi gelirse aş yak bi tane. öyle pat diye bırakma. Arzu yasakla artar

belhanda intere giderse ne gülerim ahahahaha :allecto::allecto:

Belhandagittimi diye bir site yapıp morattiyi koymanın zamanıdır aslında :D

inter belhanda haberleri yalan , febeye gelecek o adam ama fransızlar fiyatı yukarı cekmeye calışıyorlar.

Belhanda Intere vay be, fenerlilerin durumu budur suan o zaman :

IMG_2448.JPG

:lol::lol:

şimdi medya başlar, inter Sneijder i postalayıp yerine Belhanda'yı aldı. o Halde Belhanda> Sneijder vs vs vs.

Hiçbiri de değinmeyecek ulan Sneijder in parasını ödemeyedikleri için papaz oldular gönderdiler diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt