Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih hoca'ya desen ki hocam iki kere iki 4 eder diye, hayır 5 eder diye inatlaşır öyle bi karakteri var hocanın..

Aynı şekilde Sneijder sol açık oynamaz hocam desen, ömrü billah sol açık oynatır Sneijder'i...Ben ders almam,ders veririm hesabı..

fatih terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür, futbolu ondan iyi bilen yoktur, aykut kocamanla karistirmayin adami, sneijder'in mevkisini dünyada her futbol sever bilir adam FORVET ARKASI oynayacak okadar!

Fatih hoca'ya desen ki hocam iki kere iki 4 eder diye, hayır 5 eder diye inatlaşır öyle bi karakteri var hocanın..

Aynı şekilde Sneijder sol açık oynamaz hocam desen, ömrü billah sol açık oynatır Sneijder'i...Ben ders almam,ders veririm hesabı..

Siz Hagi'yi izlediniz mi?

Muslera

Eboue---Semih---Dany---Riera

Selçuk-Melo(Yekta)

Hamit---Sneijder---Amrabat

Burak(Elmander)

Şuanki kadro yapımıza en uygun sistem 4-2-3-1 gibi görünüyor..4-4-2 inadından vazgeçer inşallah hoca

valla sneijder geldi hos güzelde. yine burda bazi sayfalari okurken insan utaniyor.

muslera vasat, gözümüzde büyütmüsüz.

eboue ve riera gibi beklerin varken cok acik veriyorsun

semih ve dany avrupa standartlari icin yetersizler

melo göz boyuyor

selcuk kosmuyor

emre vatan haini, pkkli, lincoln ve abraham´i vuran adam

burak bos kaleye gol atmakdan bise yapamiyor

.

...

.

.

ama bi bakiyorsun. son senelerde adam gibi oynamayan adamlara tapiyorlar bknz. moussa sissoko vs..

vay be bizim emre pkk liymiydi :SS:

saka bi yana abartmisin biraz sanki. emre konusunda ama hak veriyorum sana. Emre gibi kendi icimizden cikan kardesimizi resmen yok ediyoruz taraftar olarak. melo da öyle. ama emre ye yavas yavas ardaya yaptigimiz ayni hatayi yapmaya basladik sanki. kendi degerlerimize sahip cikamiyoruz gibime geliyor.

abartmayın bence bu kadar.

elin yabancı hocaları büyük yıldızlarla başarı sağlarken biz daha daha yeni takım olup-yıldız alıyoruz..

hocayada versinler bakalım mevkisnin adamınıda gidip kupamı alıyor yoksa gidip oyuncuyu abuk sabuk yerdemi deniyor..

Semih ile yanyana hem oyun kurmada hem top karşılamada dengesiz oluyorlar. İkisi de tek hamleli. Adama bodoslama dalıyorlar.Daha akıllı, top yapabilen bir adam istiyor hoca oraya. Yoksa ayrı ayrı Semih de Dany de çok iyi oyuncular.

Aga naptın Semih ve Dany nasıl tek hamleli? Servet ve Gökhan Zan ile karıştırdın sanırım

fatih terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür, futbolu ondan iyi bilen yoktur, aykut kocamanla karistirmayin adami, sneijder'in mevkisini dünyada her futbol sever bilir adam FORVET ARKASI oynayacak okadar!

hocam ben antrenörlüğüne laf etmedim ki sadece inatçı karakterine vurgu yaptım,aman relax :D

dany ye cok haksizlik yapiliyor,cok iyi stoper sadece biraz daha basit oynarsa benim dany den bi sikintim yok,servet kazmasina 20 bin kisi ayibogan diye bagirip bagrina basar ama dany gibi adami begenmeyiz anlamiyorum ben bu isi

sorun burda zaten.nasit oynamasini beceremiyor ki. posiyon almasinida bilmiyor ki en büyük sorun bu aslinda ama en azindan olmayacak sacma hatlar yapmasa idare ederiz diyecem de ama adam halinden mutlu yaptigi aciklamalara bakarsak.

aslında fatih hoca Aydın'ı sol kanata monte edebilir diye ben de düşünüyorum. çizgiye indiğinde sol ayağını gayet düzgün kullanabiliyor. ayrıca şutlarını (özellikle plaselerini) çok geliştirdi yani sol kanattan kaleyi her türlü yoklayabilir. bu emre çolağı izleyeceğimize sol kanatta Aydın'ı izlemeyi tercih ederim açıkçası. tabi Aydın'a da ne kadar güvenilir o da soru işareti (malum istikrarsızlığı)

Transfer Nöbeti

Dany'yi mi konusuyorsunuz.

Bireysel olarak gayet iyi ama pozisyon bilgisi zayif, basina buyruk. Bu da buyuk risk.

Mesela son macta adam iceri kat ettiginde artik cikacaksin, basacaksin. O ise tam tersini yapti, geri cekildi, adamin sut atmasina izinverdi.

İnşallah hoca 442nin kanatlarında harcamaz sneijderi

Sneijder serbest oynar.

Hagi'yi hatırlayın. Sol açık gibi görünürdü hep. Sol tarafa atardı kendini. Ama alakası yoktu.:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt