Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre kanat değil zaten , hazır Amrabat'ın da yokluğunda Engin veya Aydın'ı ısındırsak o bölgeye.

Aydın aydın, engin'in çok fazla maç eksiği var akhisar gibi maçlarda oynatabilirsin ancak yada 0 katkı alacagını bilerk bu maçtaad oynatabilirsin

Sneijder mesela Engin'den çok daha hazırdır

dany'e asla güvenmem ben sahsen, sagi solu belli olmayan bir oyuncu, tek hamlelik adam zaten, o hamle yerinde olmadigi zaman hep gol yiyoruz. savunmanin kötü durumda olmasinin sebebi de kaliteli bir stoperin olmamasidir, ligde falan idare eder demeyin, kasimpasa bile gümbür gümbür geliyor, özeti izleyin ilk goldü galiba bizim dany'i madara ettiler.

tek hamlelık semıh için dersen eyvallah ama dany tek hamlelı degıl çok suratlı hata bıle yapsa ıkıncı mudaheleyı yapıyor

talıhsız bı yorum olmus

ama dany bu takım dırek oyuncusu degıl

zaaten öyle. hele emre fenerbahcede olsaydi. of annam of. bizim taraftarin agizinin sulari akar.

Emre sol açıkta oynadığı sürece böyle malesef...Fatih hocam göremiyor mu yoksa sorun bizde mi anlamadım gitti..Emre nin en önemli özelliği kısa pas,ara pas,mücadele,teknik vs.. Emre de hiç olmayan özellikler: Çalım,Dripling,orta açma,kondisyon vs.. Bu özelliklerine bakarak Emre nin kanatta oynayamayacağı aşikarken neden hala bu inat anlamak çok zor..Koy forvet arkasına serbest oynasın eminim daha faydalı olacaktır..

Bu Montpellier in başkanı nicollin kesin uzakdan kayserili :D

Selam gençler. Gelişme var mı Neymar dışında?

Emre sol açıkta oynadığı sürece böyle malesef...Fatih hocam göremiyor mu yoksa sorun bizde mi anlamadım gitti..Emre nin en önemli özelliği kısa pas,ara pas,mücadele,teknik vs.. Emre de hiç olmayan özellikler: Çalım,Dripling,orta açma,kondisyon vs.. Bu özelliklerine bakarak Emre nin kanatta oynayamayacağı aşikarken neden hala bu inat anlamak çok zor..Koy forvet arkasına serbest oynasın eminim daha faydalı olacaktır..

yanlis anlasilmasin bende kesinlikle emre´yi sol kanatta görmek istemiyorum. performansi beni de hic tatmin etmiyor. ama emre´deki yetenek bence tartisilmaz. senin yazdigin gibi forvet arkasi daha iyi oynar. paslari iyi, paslari mesafe tanimaz, uzak, yakin. ara paslari da iyi, baya hareketli bi yapiya sahip ve top kontrolü iyi bence. ama yinede bizim taraftarlar emre´yi cok sert ve utandirici bi sekilde elestiriyorlar.

[video=youtube;50u8B3vAI0o]https://www.youtube.com/watch?v=50u8B3vAI0o[/video]

Gel desek gelirmisin be Tevez.:sad007:

yanlis anlasilmasin bende kesinlikle emre´yi sol kanatta görmek istemiyorum. performansi beni de hic tatmin etmiyor. ama emre´deki yetenek bence tartisilmaz. senin yazdigin gibi forvet arkasi daha iyi oynar. paslari iyi, paslari mesafe tanimaz, uzak, yakin. ara paslari da iyi, baya hareketli bi yapiya sahip ve top kontrolü iyi bence. ama yinede bizim taraftarlar emre´yi cok sert ve utandirici bi sekilde elestiriyorlar.

Aynen katılıyorum adamın kendini göstermesi için forvet arkasında oynaması gerek , forvet arkasında oynatmıyorsa Fatih Hoca , Emre'nin ne suçu var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt