Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yıl olmuş 2013 hala Keita diyenler. O küçümsediğiniz Keita mevkisinde ki Hamit'in şu anda yaptıklarını gözü kapalı yapar.

oynar mı ki bjk maçında? umutlandım bu görüntüleri görünce :)

yarın - cuma - ve c.tesi gecesi antremana çıkıcak hoca antremanlarda iyi oldugunu görürse neden oynamasın :)

şuan antremanda Galatasaray forması ile görünce bile heycanlanıyorum adamdan klass-teknik akıyor bi an adrenalim yükseldi umarım oynar :)

Bugün arabamla tesislerin ordan geçtim. Arka kapıda bekliyordu 10-15 kişi Sneijder'in tesislerden çıkmasını bekliyorlardı sanırım.

sneıjder bütün enrjımızı almıs

kmsenın umrunda degıl artık transfer suna bak

1 hafta var eskılerımız var onemlı noktalarda ama yaparak kımıldamıyor

burası yanrdı baska zaman olsaydı

twetcıler bıle kayboldu

yıl 2013 hala keita diyenler var lafını diyenler:asd:

yanlis anlasilmasin bende kesinlikle emre´yi sol kanatta görmek istemiyorum. performansi beni de hic tatmin etmiyor. ama emre´deki yetenek bence tartisilmaz. senin yazdigin gibi forvet arkasi daha iyi oynar. paslari iyi, paslari mesafe tanimaz, uzak, yakin. ara paslari da iyi, baya hareketli bi yapiya sahip ve top kontrolü iyi bence. ama yinede bizim taraftarlar emre´yi cok sert ve utandirici bi sekilde elestiriyorlar.

Emrede güç kalmamış vallahi topu kaldıramıyor bile. Büyük ihtimal vucudu geliştirmek için ona yükleniyor ve pa atmaya gücü falan kalmıyor. Olmayan driplingi vardı zaten o tamamen yok olmuş. Ama beni hayal kırıklığına uğratan artık top çalamaması. Arda gibi nefis top çalardı geçen sene ilk başlarda, o özellikte tamamen yok olmuş. Bom boş adam olarak sahaya çıkıyor. Umarım sneijderden bir şeyler öğrenir. Takımda melo gibi bir kesici varken top nasıl çalınır halaa tam anlamıyla öğrenememesi gerçekten garip.

Ben olsam yapışırdım meloya hergün yarım saat top çalmayı-kesmeyi öğretsin. Bizim şu türk gençler 20 yaşına gelince tamam oldum havasını bıraksalar tüm dünyayı inletirlerde ah nerde.

Fac maçını veren kanal varmı acaba ya izlesek ?

Amrabat da Belhanda da 11 başlıyomuş ...

S.Aleyküm, tekrar kandiliniz mübarek olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt