Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Offfffffff Sochaux fena taktı Montpellier'e

Mert şu anda kaç yabancımız var?

1- Muslera

2- Ujfalusi

3- Dany

4- Eboue

5- Riera

6- Elmander

7- Amrabat

8- Baros

9- Sneijder

10- Düşünülen Bek yada Stoper

Seneye yabancı sayısı durumu varken, deneme amaçlı Keita alınsa 2 sene sonra Fatih hocanın yaptığı saçma transferler listesi yapılır ilk sıraya yazılır.

Keita sevdiğim bir oyuncuydu, fakat artık Keita bitmiştir. Okeye 4. olmak dışında bir işimize yaramaz. 6 Yabancı yüzünden biz oyuncu kesmek zorunda kalırken yedek kulubesini boşa işgal edecek bir oyuncuya daha ne gerek var?

Aydın-Engin-Emre-Yekta şu aşamada yeterli yedeklerdir ve kontenjan sıkıntımız ortadayken kenarda otursun diye sağ kanat almayada gerek yok.

4-3-1-2 oynarsak Hamit çok daha faydalı olacaktır. Ve Riera yerine gidip gelebilen iyi bir sol bek alırsak tadından yenmez. Bırakalım artık eskileri, emin ol Keita eski halinde değil adam arap liginde bile oynamadı paramı alırım dedi ve yattı. Artık 2. lig bile ona ağır gelir.

Önce demek istediğimi ve anlaşılanı yazıyım.Millet anlamadığı veya anlayamadığı için farklı yerlere çekti söylediklerimizi.

Ben veya bi kaç kişi keita mutlaka gelmeli,nasıl kaçırırız,yönetim keitayı nasıl alamaz,keita gibi topçu yok,dünyanın en iyisi vs tarzı laflar etmedik.

Benim demek istediğim bu adamı şanlıurfa bile alabiliyosa biz hayli hayli alabilirdik.Yani yarım sezon kiralasak en fazla toplam 500 bin harcarız buda bize hiç dokunmaz.Yani bunu derkende imkanlar dahilinde diyorum şimdi biz transfer dönemini sneijder ve bi solbeklemi kapatsak daha iyi.Yoksa sneijder+solbek+ve yarım sezonluğuna keitayla kapatsak mı daha iyi.

Adam tabiki 3-4 sene önceki keita değil.5-10 milyon verip illa alalım diye bişey demedikli ztn.Yönetim gitti shaqiri gibi bi adamı almak istedi de bizmni dedik hayır başkan illa keita diye.Ben takıma bi bakıyorum hamit ve amrabat oynar kanat olarak ondada hemfikiriz.Ama yedek kulübesinde aydın ve emre gibi adamlar oturacağına keita gibi bi adamın oturmasını isterdim onu anlatmaya çalışıyorum.

Yoksa keita tabiki vizyon transferi değil,geçen seneki necati transferide vizyon transferi değildi.Eksik bölgemizi en mantıklı şekilde çözdük katkısını verdi ve gitti adam.Yani şimdi hamit fomsuz,amrabat arada bir formsuz bu durumda ya yine m,i aydına falan kaldık diyeceğime hiç yoktan keita gibi bi adam olursa elimizde hani biraz daha rahat oluruz.

Yoksa yönetim gitsin iyi bi kanat alsın banane keita benim babamın oğluda değil hatta keşke iyi bi adam alsakta keitanın adını bir kez daha zikretmesek.:yenieek:

Şimdi de anlamayan varsa e yuh artık.Mantığı anlamayan bi daha alıntı yapmasın.

Udinese´li Benatia´da acayip bi stoper. Di Natale´yi izlemerken gözüme batti gecen sene.

4/4lük bi stoper. Hic bi eksigi yok.

Bence Ujfalusi'nin sözleşmesi feshedilmeli bir an önce.Bu saatten sonra toparlaması mümkün değil. Adam 35 yaşında 25 yaşında değil.

Keïta 6 Ağustos 1981 doğumlu Aslan burcu.

Aslan burcu insanı, başa geçmek için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. İyi bir plancı, fevkalade bir örgütçü olduğu için kolayca tepeye tırmanabilir. Güçlü kişiliği karşısında başkaları çoğu zaman geriler. Aslan insanı, yine ateş grubundan olan Koç insanı gibi doğuştan liderdir. Ama sabit gruptan olduğu için daha iyi örgütçüdür. Güleryüzlü, neşeli, merhametli, cömert, fedakar olan Aslan burcu insanının çok dostu bulunur. Kendisinin çok önemli bir insan olduğuna inanır. Küçük yaşta eğitilmezse, küstah ve başkalarını ezmek isteyen bir tip olabilir. Herşeyin en iyisini isteyen bu insan, cömertlikle kalmaz, müşrifliğe de kalkar. Aslan insanı, güçlü ve merttir. Gururu yüzünden de durumu kötü bile olsa, sanki herşey çok iyiymiş gibi davranır. Gerekirse Aslan kadar cesur olduğunu da gösterir, ama Koç insanı gibi saldırıya geçmez; sabit gruptan olduğu için yerinden kımıldamadan bekler. Ancak gururu yaralanırsa saldırabilir.

Arda TURAN - Kova burcu

Lionel MESSİ - Aslan burcu

C.Ronaldo - Kova burcu

İbrahimovic - Terazi burcu

S.Gerrard - İkizler burcu

Kaka - Boğa burcu

Totti - Terazi burcu

Fabregas - Boğa burcu

Zidane - Yengeç burcu

Maradona - Akrep burcu

Aykut Çetin, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Harry Kewell'ın oluşturduğu 4 Başak burcunu, 3 Aslan takip ediyor. “Avrupa Fatihi”nin kendi gibi “Aslan”ları, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu ve Abdülkader Keita'dan oluşuyor.

al sana burc , ibretlik ikisi de aslan Sabri=Messi

böyle giderse Fas elenir berbat oynuyorlar

Transfer Nöbeti

64224_10152434175115459_1780261087_n.jpg

1 CL kupasi 10 kupaya bedel bence

Mevlüd kandiliniz mübarek olsun.......

Tıkırtı var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt