Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar bu emre çolak'ın da boyu 170 cm, sneijderin boyu da 170 cm. bir emrenin vücuda bakın, bir sneijderinkine. emre sinek gibi, wesley de gerçekten sporcu vücudu var omuzlar, göğüsler güçlendirilmiş belli ki çok çalışmış bu konuda, boy dezavantajını böyle aşmış. bu bizim gençleri alt yapıda nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum bu adam bu vücutla üflesen yere düşer bunu güçlendirelim biraz diyen olmamış mı?

Arda TURAN - Kova burcu

Lionel MESSİ - Aslan burcu

C.Ronaldo - Kova burcu

İbrahimovic - Terazi burcu

S.Gerrard - İkizler burcu

Kaka - Boğa burcu

Totti - Terazi burcu

Fabregas - Boğa burcu

Zidane - Yengeç burcu

Maradona - Akrep burcu

Aykut Çetin, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Harry Kewell'ın oluşturduğu 4 Başak burcunu, 3 Aslan takip ediyor. “Avrupa Fatihi”nin kendi gibi “Aslan”ları, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu ve Abdülkader Keita'dan oluşuyor.

al sana burc , ibretlik ikisi de aslan Sabri=Messi

Sabriyi nüfusa geç yazdırmışlardır. Yengeç burcudur Sabri. :)

onu bunu bilmemde defansa sağlam bi adam lazım ömer toprak gelse dicemde yabancı arıyo bizimkiler onuda danynin hataları yüzünden olabilir rami ve chedjou arasında chedjou derim ramiyi izlemeidm daha hiç nasıldır

Arkadaşlar bu emre çolak'ın da boyu 170 cm, sneijderin boyu da 170 cm. bir emrenin vücuda bakın, bir sneijderinkine. emre sinek gibi, wesley de gerçekten sporcu vücudu var omuzlar, göğüsler güçlendirilmiş belli ki çok çalışmış bu konuda, boy dezavantajını böyle aşmış. bu bizim gençleri alt yapıda nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum bu adam bu vücutla üflesen yere düşer bunu güçlendirelim biraz diyen olmamış mı?

aydın yılmaz body yapıyo mesela bende bi resmi var spor salondunda ama nasıl koycaığımı bilmiyorum buraya

bu arada bir bilgi veriyim...ADIL RAMI'nin lakabı SHREK....aysalın çilek bu shrek olmasın :))

12 m € mu yuh arkadaşlar siz bu parayı bir stoper için vereceğimizi zannediyor musunuz verecek olsak bile bu isim Serdar Taşcı olur. Yönetim vasat bir stoper alacaktır tahminimce.

Ya benmi cahilim Yeşil Burun Ada'ları nedir abi Fas nasıl bu kadar aciz oynuyo bunlara karşı ?

Sanmıyorum ki yönetim Şampiyonlar Ligin'de oynayamayacak bir stopere yüksek bonservis bedeli ödesin. İsmi geçen oyuncular arasında Galatasaray'ımıza en yakın oyuncu Granqvist gibi duruyor. Gönlümden geçen isim Serdar Taşçı tabii ki.

Arda TURAN - Kova burcu

Lionel MESSİ - Aslan burcu

C.Ronaldo - Kova burcu

İbrahimovic - Terazi burcu

S.Gerrard - İkizler burcu

Kaka - Boğa burcu

Totti - Terazi burcu

Fabregas - Boğa burcu

Zidane - Yengeç burcu

Maradona - Akrep burcu

Aykut Çetin, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Harry Kewell'ın oluşturduğu 4 Başak burcunu, 3 Aslan takip ediyor. “Avrupa Fatihi”nin kendi gibi “Aslan”ları, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu ve Abdülkader Keita'dan oluşuyor.

al sana burc , ibretlik ikisi de aslan Sabri=Messi

burc murc bos seyler.

amrabat abisini örnek alsın, maşallah adamın vücudu 10 numara, yıkılmak bilmiyor

Amrabat'ı hala futbolcu sananlar var ne oynayacak o adam ya :D

Adil Rami gelmez kendinizi kandırmayın boşuna

Emre kendi ekseni etrafında 810 kere dönmeyi bıraksın başka bişey istemiyorum.

Popescu, Bülent, Rigobert Song. Hepsi kaptandı oynadıkları takımda. Barcelona, Kamerun, Milli Takım Kaptanlık yapmış bir stoper alsak iyi olur gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt