Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:) ya demek istediğim kullandıpın ayak doğrultusunda ki değilde ters kanatta oynamak içeri girmede daha kolay ve kaleye doğru atılan toplarda daha tehlikeli olur. Aslın da anlatamadım mı ne ? :) tekrar oku bi

:d ne diyosun abi sen sol ayaklilar solda sağ ayaklilar sağda oynar arda her iki ayağinida kullanabildiği için zaten sürekli maç içinde kanat değiştiriyordu

Bak Uğur Yılmaz kardeş ben bir hata yaptım 21 yaşında birinin söylediklerini ciddiye alıp cevap verdim ama şunu görüyorum ki yazdıkların kadar yazdıklarının anlamlarını da anlamayacak kadar büyüyemişsin daha. Bu dakikadan sonra sana cevapda vermem susuyorum kalbimi ve agzımı şu mübarek gün çirkinleştirmeden. selametle erkek

Evet beklenen noktaya ulaştın sonunda gereksiz egonla yaş konusuna girmemen hata olurdu onuda hallettin tebrikler. Beni ciddiye alıp çok değerli görüşlerini paylaştığın için şeref duydum, bana hiç bir zaman cevap vermek zorunda değildin yine değilsin ağzını benim için bozmanı çok isterdim halbuki. Esenlikler.

Son sözüm şudur ki ağmızı bozman asla küfürsel olmaz. Kandilin mubarek olsun güzel ama asi renkdaşım. Sana tek tavsiyem senin doğru gördüğünü herkese doğruymuş gibi ispatlama çalışmaman.

Evet beklenen noktaya ulaştın sonunda gereksiz egonla yaş konusuna girmemen hata olurdu onuda hallettin tebrikler. Beni ciddiye alıp çok değerli görüşlerini paylaştığın için şeref duydum, bana hiç bir zaman cevap vermek zorunda değildin yine değilsin ağzını benim için bozmanı çok isterdim halbuki. Esenlikler.

biraz baktimda sanirim bu değişebiliyomuş oyuncudan oyuncuya göre ama bence amrabata sağdada bakmak lazim o zaman sifira kadar inip daha tehlikeli olabileceğini düşünüyorum
robben sol ayaklı sağ kanatta oynuyor , stoch sağ ayaklı sol kanatta oynuyor, arda vs vs

Mehdi Benatia'yı alacaksın stopere kafan rahat edecek

tam aradığımız adam

2010'dan beri ülkemizde olan bir futbolcu ve sayısız kez maçını izleyerek vardım tabii 1 maçla yapmam gerekirdi.

meireles hakkında ne diyosun 14 maçlık cezasının 4 maça düşmesi hakkında sence doğrumuydu bu karar şikeciler fenerasyona baskı yaptı diyolar

tumblr_le3o64wktN1qzc4eao1_500.gif

Son sözüm şudur ki ağmızı bozman asla küfürsel olmaz. Kandilin mubarek olsun güzel ama asi renkdaşım. Sana tek tavsiyem senin doğru gördüğünü herkese doğruymuş gibi ispatlama çalışmaman.

Ben kimseye bir şey ispatlamaya çalışmadım ki Ambarat bana göre bizim kanatımız değildir dedim iyi topçu değildir dedim hala da derim bunu sanki ilk kez bir oyuncuyu eleştiren benim nedir takılınan nokta anlamadım eğer ben dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorsam bile sizde tam tersini yapmaya çalışıyorsunuz o halde ama dediğin gibi olsun abi seninde kandilin mübarek olsun ayrıca.

meireles hakkında ne diyosun 14 maçlık cezasının 4 maça düşmesi hakkında sence doğrumuydu bu karar şikeciler fenerasyona baskı yaptı diyolar

Objektif olarak baktığımda pozisyonda bir karara varamadım kendime göre tükürmüşte olabilir tükürmemişte o yüzden verilen kararın ya da cezanın aşağı çekilmesi hakkında yorum yapmam gereksiz olur.

amrabatın yaptığı fauller fas'a özgü bir durum galiba hepsi aynı şeyi yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt