Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Semih altyapida en sevdigim futbolcuydu , hala da yeri ayridir benim icin ama Danny ve ikisi ideal bir ikili degil

Ajaxtan ; Toby Alderweirld .

Vitessedan ; Tomas Kalas .

ikisinden birini getirsek 10 yil defansa transfer gerekmez Semih le beraber .. :yenieek:​

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Koçum benim :)

iZR1Y28.jpeg

Lan o kaslar ne lan öyle. Short´un altina birseyler mi soktu yoksa bizim Wesley.

Ujfalusi'den ağır mı hocam bunu söyleyin bana ?

Ujfa ligimize gelmiş nadir üst düzey turnuvalarda tecrübe kazanmış bir oyuncuydu. bazı eksiklerini bu şekilde kapatabiliyordu.

Serdar şu anda bu seviye ye ulaşmış bir oyuncu değil. tam olmasada kapalı bir kutu diyebiliriz kendi oyun sistemimiz için

arkadaslar yokmu aranizda bana bu heyecanin nereden geldigini anlatabilecek? ftwgs duyum vermis, ne demis? birsuru sayfa okudum bulamadim arkadas.

bi insan evladi yazsa benden bi like alacak, ama iyi yazsin mumkunse. :trollface:

Kaç kez izlediniz , izlenimlerinizi aktarır mısınız ?

Ujfa gibi liderlik vasıfları ve oyun kurma yetenekleri var mı ? Hava toplarına hakimler mi ? Defanstan iyi top çıkarabiliyorlar mı ? Ayakları düzgün mü ?

Teknik özellik olarak Dede biraz daha ön planda ama liderlik,güç ve hava topları gibi meziyetleri gayet iyi ikisininde...Ki Dede bi defans oyuncusu için hız ve çabukluk gibi artı özellikleri de var..

Ama şundan emin olabilirsin ki; ikisi de gayet sağlam iki savunmacıdır,hani bize gelme durumları olsa çok katkı sağlarlar fakat maliyetleri biraz tuzlu kaçar bize...

Maça gidecek arkadaşlar.

ultrAslan ‏@ultrAslancom

M.A. Birand'ın 25 yılı aşkın süre boyunca hazırlayıp, sunduğu 32. Gün Programı'na atıfla Bjk maçının 32. dakikasında ALKIŞLARLA ANIYORUZ!

Yaw altüst oldum. Süleyman Seba'yı gösterdi. Soru sordular ben artık sporu futbolu unuttum dedi adam.... Yıllar nasıl geçiyor arkadaş...

Transfer Nöbeti

hepsini toplasan bitane kanat oyuncusu etmez... kadroda cok gereksiz oyuncular var okadar temizlik yapildi hala bitmiyor...

Onceki yonetimden kalanlar:

Ufuk, sabri, g.zan, hakan, caglar, emre, aydin, baros

Yanlisim varsa duzeltin.

Bunlardan takimda kalabilecek emre ve aydin var, onlar da artik kisa surede toparlar ve istikrar kazanirlarsa.

arkadaslar yokmu aranizda bana bu heyecanin nereden geldigini anlatabilecek? ftwgs duyum vermis, ne demis? birsuru sayfa okudum bulamadim arkadas.

bi insan evladi yazsa benden bi like alacak, ama iyi yazsin mumkunse. :trollface:

Bir avukat, güvenilir bir kişi dedi ki formalara isim yazdırmayın, belki Sneijder yazdırmazsınız.

Bir de kalbinize dikkat yeni transferden dolayı dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt