Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alderweireld gelirse acayip sevinirim..vertonghen'a çok benzer tarzı...arada şut çeker uzaklardan füze gibi..

Vertonghen a cok mi benzer tarzi? Benim her hafta izledigim, Ajax'ta oynayan sag ayakli, ikili defansin saginda oynayan Alderweireld mi bu? Adam HIC Vertonghen'a benzemiyor. Vertonghen topu alip, kayip etmeden one giderek, bazen iki uc adam eksiltip, ayaga pas atan bir defans oyuncu(ydu, Ajax ta). Alderweireld tam tersi uzun top oynayan, basit oynamaya calisan ve bazen uykuya dalan bir defans oyuncu.

Bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı çıkaramadı. Herkes bir yerinden isim sallıyor.

TRABZON 'da banka soymak isteyen silahlı 4 soyguncu, silahlı 12 müşteri tarafından etkisiz hale getirildi. :asd:

şu meşhur şerefli ikincilik muhabbetini çıkaran başkan Süleyman Seba'ydı diye biliyorum. O yüzden pek sevmem kendisini, Allah sağlık versin tabi o ayrı...

Vertonghen a cok mi benzer tarzi? Benim her hafta izledigim, Ajax'ta oynayan sag ayakli, ikili defansin saginda oynayan Alderweireld mi bu? Adam HIC Vertonghen'a benzemiyor. Vertonghen topu alip, kayip etmeden one giderek, bazen iki uc adam eksiltip, ayaga pas atan bir defans oyuncu(ydu, Ajax ta). Alderweireld tam tersi uzun top oynayan, basit oynamaya calisan ve bazen uykuya dalan bir defans oyuncu.

Vertongen > Aldewereld..

adam super..hem savunmasi.. hem adam gecmesi.. oyun kurmasi..

Stoper alınıyorsa eğer bu isim CL'de oynayabilen biri olacaktır. Solbek alınır ise bu zorunluluk aranmayabilir.

Simon Kjaer'i alalım işte hazır Sniejder gelmişken ben gelmem demez hem niye duruyorlar anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt