Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimsenin şüphesi yok, hıyar herif kokain kullanmış. Performans artırıcı değil ama keyif verici. Daha önceden de aynı durumdan 3ay ceza almış şimdi haliyle sezonu kapatır.

O zaman bu sezon basketbolda tüm kupalara elveda:sad007:

[h=5]Ergin Ataman : Hawkins'in doping kullanması söz konusu değil. Antep maçında omzundan bir iğne oldu, bunu da maç listesinde belirttik.WADA'dan gelen raporda bu yönde. B numunesini açılacak, ilacın içinde "performans arttırıcı" bir durum var mı o incelenecek. WADA'dan gelen raporda "doping"den bahsedilmiyor.[/h]

Ergin hocamız böyle dediğine göre kokain kullanmamış oyuncumuz.

Eğer kullanma durumu varsa önceki sabıkadan dolayı 2 yıl men diyorlar.İnş aklanır yoksa kendisinide bizide yakar bu saatten sonra sağlam 3 numara bulmak zor olur bizim için ayrıca basketbol'a yeterince harcama yaptık bu sezon

Yalnız nbade çekmeyen basketçi yok

[h=5]Ergin Ataman : Hawkins'in doping kullanması söz konusu değil. Antep maçında omzundan bir iğne oldu, bunu da maç listesinde belirttik.WADA'dan gelen raporda bu yönde. B numunesini açılacak, ilacın içinde "performans arttırıcı" bir durum var mı o incelenecek. WADA'dan gelen raporda "doping"den bahsedilmiyor.[/h]

Ergin hocamız böyle dediğine göre kokain kullanmamış oyuncumuz.

O basın toplantısını kendim izledim. Eksik yazıya dökmüşler burda. Üstüne basa basa söyledi. Wadanın raporunda çıkan madde, performans artırıcı doping değil, keyif verici bir maddeymiş. Kimse performans artırmak için doping yaptı şeylerine düşmesin dedi. Omuz ağrısı için Ağır bir ağrı kesici yapıldı maçtan önce bu da rapora yazılıp verilmişti dedi. Onun tetikleme olasılığı varmı B numunesinde incelenecek dedi.

Hayır lafım senin için değil renktaş. Bunu yazanlar nasıl böyle insanları aptal yerine koyup yanlış yönlendiriyolar ya... Resmen röportajı kes yapıştır yapıp değiştirmişler.

Eğer kullanma durumu varsa önceki sabıkadan dolayı 2 yıl men diyorlar.İnş aklanır yoksa kendisinide bizide yakar bu saatten sonra sağlam 3 numara bulmak zor olur bizim için ayrıca basketbol'a yeterince harcama yaptık bu sezon

Valla açıklanması 2 haftayı bulur B numunesinin diyor. Transfer süresinin bitmesine 4-5 gün kalmış. Normalde uzun boylu birini transfer edeceklermiş, şimdi o haklarını forvete kullanacaklarını belirtti.

Tam çıkıçaktım bi bakayım dedim ne tery si ya :D kim soledı bu ısmı neyse senıjderden sonra gelmez demeyım de ben :D

O basın toplantısını kendim izledim. Eksik yazıya dökmüşler burda. Üstüne basa basa söyledi. Wadanın raporunda çıkan madde, performans artırıcı doping değil, keyif verici bir maddeymiş. Kimse performans artırmak için doping yaptı şeylerine düşmesin dedi. Omuz ağrısı için Ağır bir ağrı kesici yapıldı maçtan önce bu da rapora yazılıp verilmişti dedi. Onun tetikleme olasılığı varmı B numunesinde incelenecek dedi.

Hayır lafım senin için değil renktaş. Bunu yazanlar nasıl böyle insanları aptal yerine koyup yanlış yönlendiriyolar ya... Resmen röportajı kes yapıştır yapıp değiştirmişler.

Doğrudur abi açıkcası ben izlemedim o açıklamarı ama bunu paylaşanda GS basketbol sayfası haliyle güvendim.

Hawkins koko kullanmış.Hem keyif verici madde olarak geçiyor hemde performans arttırıcı.İçenler bilir.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, Hawkins'in durumu nedeniyle çok zor bir gün yaşayarak bu maça çıktıklarını ve iyi mücadele ederek kazandıklarını belirtti.

Ataman, maç boyunca iyi oynadıklarını aktararak, ''Çok önemli bir galibiyet aldık. Zor günlerde takım olarak kenetlenip kazanmak çok önemli. Zor bir gündü bizim için. Maça çok konsantre başladık. Maçın kontrolü, 2. periyodun bir bölümü hariç, elimizdeydi. Çok tehlikeli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık'' diye konuştu.

''Dopingle alakalı hiçbir şey yok''

Sarı-kırmızılı takımın ABD'li oyuncusu David Hawkins'in doping numunesinde yasaklı maddeye rastlanmasıyla ilgili bilgi veren Ergin Ataman, şunları kaydetti:

''Aldığım duyumlara göre oyuncumuzun B numunesi de açılacak. Hawkins, böyle bir madde kullanmadığını ısrarla söylüyor. Çok önemli bir olaya değineceğim. Bir kere WADA'dan gelen raporda performans artırıcı, dopingle alakalı hiçbir şey yok. Sadece keyif verici bir maddeden bahsediliyor. Hiç kimse bu konuya 'doping yaptı' diye spekülasyon getirmesin. Oyuncunun sadece bireysel yaşamıyla ilgili bir madde kullandığından bahsediliyor. Eğer böyle bir şey varsa da gerekli şey yapılır. Söz konusu hafta Hawkins'in omzu sakattı. Çok ağır bir ağrı kesici yapıldı. Bu da o maçtan önce listeye yazılarak, federasyona verildi. 'O ilacın içinde bu durumu tetikleyici bir şey var mı-' O araştırılacak. Ortada hiçbir şekilde dopingle alakalı bir şey söz konusu değil.''

''Hawkins'in B numunesi de pozitif çıkarsa transfer yapacak mısınız-'' sorusunu, deneyimli çalıştırıcı, ''ULEB Avrupa Kupası'nda 5 gün sonra transfer bitiyor. Hawkins'in durumunun karara bağlanması 3-4 haftayı bulur. Zaten bir oyuncu alacaktık. Uzun transferi yapacaktık ama transfer kapanmadan şimdi forvet alacağız'' şeklinde yanıtladı.

Sarı-kırmızlıların milli oyuncusu Ender Arslan ise ikinci yarıdaki set savunmalarıyla maçı kazandıklarını söyledi.

Ratiopharm Ulm cephesi

Ratiopharm Ulm Başantrenörü Torsten Leibenath, Avrupa'nın en iyi savunma yapan takımlarından birine kaybettiklerini belirtti.

Leibenath, zor bir maç olacağını önceden bildiklerini anlatarak, ''Galatasaray Medical Park maçı sonuna kadar hak etti. Maça kötü başladık. Sonra öne geçtik ama ilk yarının sonunda bir pozisyonda teknik faul çalındığını düşündük ve serbest atışı yanlış kişiye attırdık. Bu bizim hatamızdı. Bunun sonunda top rakibimize geçti ve oyundaki üstünlüğü aldılar. İkinci yarıda da hiç mücadele etmedik. Rakibimiz savunmasıyla maçı kazandı'' ifadelerini kullandı.

Hoppp adım geçmiş önceki sayfalarda :D

Biz buralardayız :m05:

Seni sevdim ben, ne gelir elden

Beni bir gün sen, sevebildin mi

O sabah erken, ağlıyorken ben

Ben ne haldeydim, görebildin mi

Görebildin mi, görebildin mi

Ne haldeydim ben be yarim

Gülden kırmızı, güneşten sıcak

Aşkına muhtaç bu kalbim bu kalbim

Günlerdir mahsun, günlerdir öksüz

Sevdaya mahsus bu halim
38930-lsh.jpg

[video=youtube;Bsj35KUZeos]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bsj35KUZeos[/video]

EBOUE!!

Sneijder ile anlaşıldığının ilk kap açıklamasını sen vermiştin ya, beğen butonu çökmediği için şikayet etmiştin ondan bahsediyoruz:D

fark ettim ama hala kırgınım yani :o

eyvallah ilk anda bende paylaşıp şoka girdim ama sonradan o buton çökmesi lazımdı :D

Seni sevdim ben, ne gelir elden

Beni bir gün sen, sevebildin mi

O sabah erken, ağlıyorken ben

Ben ne haldeydim, görebildin mi

Görebildin mi, görebildin mi

Ne haldeydim ben be yarim

Gülden kırmızı, güneşten sıcak

Aşkına muhtaç bu kalbim bu kalbim

Günlerdir mahsun, günlerdir öksüz

Sevdaya mahsus bu halim
38930-lsh.jpg

Hayırlısı yeni oyuncağımız. Başladık bakalım :D

Hep seni istedi özledi gözlerim aman

Günlere aylara yıllara bağladı zaman

Üz beni yor beni sür beni sürgüne tamam

Aman aman aman

İçimde çiçeklerim baharları bekledim

Doğmadı güneşlerim

Özüm özünde

Dünya gözüyle olmadı işte

Aman aman

Kadeh kadehte

Kaderde hasret

Hayat be işte

Aman aman heyhat

145525hp2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt