Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim Serdar Taşçı için çok ağır demiş. veto yemiş. Dün de yazmıştım zaten.

Hamit ne olursa olsun üst düzeydir,ayrica riera hasan ali kaldirimi top diye oynar

Sol açık olar top diye oynar da kardeş farkında mısın sol bek oynuyor bu adamlar ? Riera Hasan Ali'yle denk diyelim (ki bana göre solbek olarak Hasan Ali iyidir) adam Türk bir kere.. 6 yabancı hakkımız var bunları çok iyi kullanmak lazım.. Adam elinden geleni yapıyor lafım yok ama Riera'ya hızlı bir kanat adamı gelince allak bullak oluyor... Kasımpaşa'lı Viudez neler yaptı gördük..

Kaliteli bir stoper alınsın biz bu ligi dağıtırız.

maliyet-tecrübe açısından tek ihtamal k.touredir. oda olursa..

snejder aldıktan sonra ben inanmıyorum iyi paralara stoper alacaklarına..

bu arada gözden bişey kaça bişey var..

YİNE BOSNERVİSTE 10 MİLYON EURO NUN ÜSTÜNE ÇIKAMADIK:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

YİNE BOSNERVİSTE 10 MİLYON EURO NUN ÜSTÜNE ÇIKAMADIK:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Toure ne kadar alıyor City'den? Sanırım net olarak 4 milyon alıyor.

Arkadaşlar lütfen objektif olun.. Fernandes şu futbolunu bizde oynasa(sakatlık öncesi) 20'den aşağı hiçbirimiz satmak istemezdik...

fernandes o topu bizde oynayamaz.

çünkü orda tek göze batan-herşeyin onun üstünde döneceği takım olmayız biz..

Muslera

Eboue-Semih-Xxx-Riera

Selçuk-Melo

Hamit Sneijder Amrabat

Burak

Bu sistemle oynarız gibime geliyor..

:cool:​

psg bırakırsa eğer alex'i de alırsın 10M'nin altına..ramiyide alırsın 10M'nin altına..Rami 8 e alex 6 ya alınır..Ama PSG'nin alex'i satıcagını sanmıyorum

Schalke'yi geçmek tabi ki güzel, prestij ve para demek ama Lig Şampiyonluğu bana kalırsa daha önemli. Lig Şampiyonluğunun gelir farkı, ön eleme oynamayacak oluşu, fb-bjk ile olan rekabette öne geçme vs. ile Schalke turundan daha değerli.

Kaldı ki Schalke turu için oturmuş bir oyun ve yuksek form gerekiyor, transfer olsa bile, bu dediklerimi sağlamak kolay olmayacak şu kalan 1 ayda.

Bence savunma için çok fazla para harcamanmadan bir transfer yapılacak.

Yerli bir stoper arıyorsak idarelik İbrahim Öztürk'ü almayı deneyebiliriz bana göre birkaç yıldır istikrarını hiç bozmuyor hızı hamleleri filanda yerinde 2 sene yerli rotasyonu için iyi bir isim olur bence.Ama hiç düşünülmüyor galiba.

Schalke'yi geçmek tabi ki güzel, prestij ve para demek ama Lig Şampiyonluğu bana kalırsa daha önemli. Lig Şampiyonluğunun gelir farkı, ön eleme oynamayacak oluşu, fb-bjk ile olan rekabette öne geçme vs. ile Schalke turundan daha değerli.

Kaldı ki Schalke turu için oturmuş bir oyun ve yuksek form gerekiyor, transfer olsa bile, bu dediklerimi sağlamak kolay olmayacak şu kalan 1 ayda.

F.T varken şu dediklerine gerek yok..

:asd:

şimdi herkese söyleyeim..

yazılan isimlere bakalım. hoca demekki o bölgeye sağlam birini istiyor. genç yerli biri olduktan sonra çoktan alırlardı. direk oynayacak 1-2 sene boyunca sıkıntı çıkarmayacak birini isitiyorlar.

fazla maliyetli oyuncu almazlar.

ayrıca siz ne derseniz diyin. kolo toure her anlamda oraya uyar. bu adamlar porefesyonel sakatlık görmemiş nerdeyse 3 senedir. kart görende biri değil,

Yorumuna sonuna kadar katılmakla beraber yönetim ve teknik heyet ayağına gelmiş Shalke fırsatını değerlendirmesi lazım.Bu sene Şampiyonlar liginde son 16 başarıdır ancak yapılan transferlerle beraber kadroya baktığımızda insan ister istemez büyük beklentiler içine giriyor.Lig bana göre şu önümüzdeki 5 sene herşeyden önce geliyor çünkü şampiyon olan takım inanılmaz para kazanıyor eskiye göre Fb ekonomik olarak eskisi kadar iyi değil ve Beşiktaş küçülmeye gidiyor.Biz üst üste şampiyonlukları almalıyız alırsa kalıcı başarılar bizi bekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt