Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ule herkes onu biliyomu bunu biliyormu diye soru soruyor..??

GSGOOGLE MI BURASII:D

4-3-1-2 oyun formatında top rakibe geçtiği anda 4-5-1 e geçmen gerekiyor. Bunu yapamazsak çok gol yiyoruz zaten fazlasını yeriz bu durumda. Top rakipteyken 4-3-1-2 bozmazsan orta saha ve kanatlar dökülür.

öyle oynarsak top rakipteyken umut sağa wesley sola geçer de ben umutun oynamasını pek istemiyorum şahsen sneijderi kanser eder adam

bu arada baros efendi yatıyor sanırım hiç sesi soluğu çıkmıyor :D

arkadaş,,

toure dediğiniz adam geçen sene nerdeyse çoğu maçta oynamış. bu sene 15 maça çıkmış öyle veya böyle.

varsa 10 milyon euro o zaman alırız birini.

alacaksak ramiyi alalım bence de , riberyden sonra bi fransız topçumuz olsun artk :D

Şimdi alırsın.1,5 sene oynatırsın. 34 yaşına girer. Sonra yine stoper peşinde koşarız. Alacakken adam akıllık 27-30 yaşında adam alalım. En azından 4 sene idare eder.

orasi oyle dogru,ama oyle genc bir adam icin parayi basmamiz lazim oda su an icin sanki yuksek bonservis verip almayacak gibi gorunuyor yonetim

beyler bilen yokmu o ayakkabı markasını kyoceramıydı neydi? converse tarzında bez ayakkabıydı?

Alex, Chelsea gibi bir takımın frikiklerini kullanıyordu. Ne Servet'le ne başkası ile kıyaslanamaz. Çok farklı bir adam.

Toure'nin de o kadar maç eksiği yok oynuyor City'de her zaman olmasa da hiç de az sayılmayacak seviyede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt