- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
Baktığın vakit,sadece sol kanat aramıyorlar herhalde.
Baktığın vakit,sadece sol kanat aramıyorlar herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skadeglädjer @10arti3
Bugunlerde tek forma alip sneijder yazdirmayi dusunenler biraz daha sabretsin belli olmaz diger ismi yazdirirlar belki
mizuno olmasin o?
mert gecen valencia-real macini izledim belkide en kotu macina denk gelmisimdir rami nin bilmiyorum ama felaketti ya insallah hep oyle rezil oynamiyordur,acikcasi pek takip ettigim biri degil ramiRami
Alex
Toure
seçenekleri arasından bizim için en iyi rami olur.Alma imkanımız varsa zorlamalıyız hemen.
keşke yapsalar daha iyi motive oluruzLove Football @Loveforfootball
Güçlü bir iddiaya göre derbide BJK'lı futbolcular maç öncesi seramonide Burak Yılmaz'ın elini kesinlikle sıkmayacaklarmış.
isabet olur tiner kokutmasinlar futbolcularimiziLove Football @Loveforfootball
Güçlü bir iddiaya göre derbide BJK'lı futbolcular maç öncesi seramonide Burak Yılmaz'ın elini kesinlikle sıkmayacaklarmış.
I.F.I = Ispanya: Adil Rami Fransa: Djebjhkljgdljd (Ismini yazamiyorum), Alex Ingiltere: Toure
mert gecen valencia-real macini izledim belkide en kotu macina denk gelmisimdir rami nin bilmiyorum ama felaketti ya insallah hep oyle rezil oynamiyordur,acikcasi pek takip ettigim biri degil rami
mert gecen valencia-real macini izledim belkide en kotu macina denk gelmisimdir rami nin bilmiyorum ama felaketti ya insallah hep oyle rezil oynamiyordur,acikcasi pek takip ettigim biri degil rami
İngilteredeki toure değil bana göre.
Love Football @Loveforfootball
Tinerciler Burağın elini sıkmayacaklarmış seremonide.