Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rami

Alex

Toure

seçenekleri arasından bizim için en iyi rami olur.Alma imkanımız varsa zorlamalıyız hemen.

I.F.I = Ispanya: Adil Rami Fransa: Djebjhkljgdljd (Ismini yazamiyorum), Alex Ingiltere: Toure

Rami

Alex

Toure

seçenekleri arasından bizim için en iyi rami olur.Alma imkanımız varsa zorlamalıyız hemen.
mert gecen valencia-real macini izledim belkide en kotu macina denk gelmisimdir rami nin bilmiyorum ama felaketti ya insallah hep oyle rezil oynamiyordur,acikcasi pek takip ettigim biri degil rami

Toure filan yavaslamis artik bizim takim defansi cok ilerde kuruyor paso kontra yiyoruz ondeyken bile stoperler teke tek kaliyor nerdeyse,Gomulu defans oynasak yada topu karsi takima verip beklesek sorun olmaz Toure,Cris v.s ama bu durumda bunlar paso yuhalanir hem Toure gelse 1,2 sene sonra yine stoper bakicaz iyisinden.Tecrube biyere kadar bize 26,27 yasinda agir olmayan iyi bi adam lazim Toure filan almayalim idare edelim sene sonunda aliriz. Aykut Demir filan is gorur rotasyonda suan icin.

toure nin işe yaramıyacağını duşünenler kesinlikle yanılıyor ebouede gs ye gelmeden önce oynamıyordu sonuç ortada toure alınbilecek şuan en iyi defans ben m.united maçında izledim son yenildikleri 3-2 yakın zamanda toure mütiş yer tutuyor ağır olduğunada kesinlikle katılmıyorum!

mert gecen valencia-real macini izledim belkide en kotu macina denk gelmisimdir rami nin bilmiyorum ama felaketti ya insallah hep oyle rezil oynamiyordur,acikcasi pek takip ettigim biri degil rami

rami iki şekilde anlatayım sana

servet en iyi olduğu zaman ki rami

servet normal olduğu zaman ki rami (bu 50 maçın 25 de aynıdır)

çok iyi olduğu azdır. ilk geldiğinde valencia çok iyiydi. sonra düşeşe geçti..

olur öyle arada ama rami iyi topçudur ve bizim vizyonumuza uyan bi isim.ben duyunca ilk rami ismini şaşırdım.imkansız bi transfer değil ama pek ihtimal vermiyorum bu transfere

alex

toure den biri yada o tip bi transfer yaparız heralde

Tinerciler Burağın elini sıkmayacaklarmış seremonide.

Fatih Hoca' nın istediği transferler genelde ya kapalı kutu olur, geldiğinde ne yapacağını bilemeyiz ya da hali hazırda reis tir gelir ve oynar.

beklentileri fazla yüksek tutmamakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt