Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selcuk ile sniejder i aynı karede gorememek gercekten manalı geliyor....Tahminimiz yada icimizden gecen o kotu fikir dogru cıkarsa eger sezon sonu ikisinden biri takıma veda eder...

maydanoz.jpg

arkadaşlar sneijder konusunda ciddi endişelerim var kalitasine diyecek lafım yok ama adam kaç aydır maç oynamamş ligin ikinci yarısnda pek beklenti içine girmemekte fayda var aynı sorunu yaşayan hamit kampa yetişemeyen melo amrabatta geçen sene baya kadro dışı kalmıştı fb den krasiç hepsinin hali ortada bilemiyorum:confused::confused::confused:
bilmen gereken tek sey onun adi sneijder,ne hamite ne melo ya ne krasice benzer,adam gece gunduz idman yapti bos durmadi,oyle sahillerde guneslenmedi

Agalar herkes birbiriyle çok yakın olmak zorunda değil. Takım içinde gruplaşmalar olduğunu sanmıyorum, herkesin birbiriyle yakınlık düzeyi farklı sonuçta. Herkes antremanlarda falan birbiriyle muhabbet etmek, yakın olmak zorunda değil. Millet yakın arkadaşıyla takılıyor. Bu kadar kafaya takmamak lazım bence. Fatih hocanın başta olduğu bir takımda böyle birşey olacağını sanmıyorum.

Her gün yeni bir dert çıkarmaya bayılıyor bizim taraftar :D

yaw arkadas paranoyakmi oldunuz ne sikintisi olacak oturmus yemek yiyolar iste allah allah ya

bunda bizim futbolcular hatalı.

Sneijder geliyor ilk günkü sözü Türkçe öğreneceğim. (tamam adam bir sürü para alıyor)

ama bizimkilerde eşek yükü ile para alıyor sorsan yarısı derdini bile anlatamaz ingilizce

alın size bomba..Tartışa durun:)

Mehmet Çiftçi: Muslera'nın manajeri dün Barcelona sportif direktörü Zubizeretta ile görüştü. Aldığım bilgilere göre Muslera önümüzdeki sezon Barcelona forması giyecek. Galatasaray bu transferden 20 milyon euro üzeri para kazanacak.

Sanmıyorum ama inşAllah.

Bir de Barcelona.. Akıllı ol. CL'de belki onlarla eşleşicez.

burdaki cogu insanlar herhalde arkadas ortaminda bulunmadi

bir grup arkadasla hergun berabersen, gunde en az 5 saat berabersen, rahat takilirsin. cool takilirsin. relax takilirsin

herzaman sarmas dolas degilsin ve olamasin da

problem yaratmayi nekadar da seviyoruz. rahat olun, sikinti yok :yenieek:

muslera barcaya giderse üzülmem barca sonuçta ve bayağıda para kazanırız ve hemen onuru alırız.hemde türk kontejanı açmış olurz ve Türkiyenin en iyi yerli kalecisi bizde olur

selcuk ile sniejder i aynı karede gorememek gercekten manalı geliyor....Tahminimiz yada icimizden gecen o kotu fikir dogru cıkarsa eger sezon sonu ikisinden biri takıma veda eder...
birader nasil bir komplo teorisi oyle yaw.ne yapacaktilar her dk birbirlerine sarilip palyaco gibi siritacaklarmiydi.yandas medyaya kufur edersiniz ama bizim taraftarindan olaylari buyutmekte onlardan alta kalir yani yokmus yani

Hocam Fotomaç'a iş başvurusunda bulundun mu =)

alın size bomba..Tartışa durun:)

Mehmet Çiftçi: Muslera'nın manajeri dün Barcelona sportif direktörü Zubizeretta ile görüştü. Aldığım bilgilere göre Muslera önümüzdeki sezon Barcelona forması giyecek. Galatasaray bu transferden 20 milyon euro üzeri para kazanacak.

Messi yi kaçırıp şantaj yaparım Xavi ile Iniesta ya

:SS:

Ne alaka? İçimizden geçen kötü fikir ne ki merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt