Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba olayı doğru mu renktaşlar

bu sene 3. olursak, sampiyonlar liginde schalke'ya kaybedersek..

malaga v2.

şpl amacımıza ulaştık. tur geçersek kaymak. türkiye liginde kim şampiyon olacak yahu. bizden iyi olan varmı? kim iyiki ayrıca???

fatih hoca varken dert ettiğiniz şeye bak. hoca sonucu alır...

milli takımda yarı finalde almanya karşısında gördük. takımın asları yok yarısıs sakat. oraya akdar şanla geldik deniyordu. kafa kfaya oynadık..

güven kaybına gerek yok. herşey olur ama ben hoca güvenirim..

Beyler o değil de şöyle baktım bu sezon başından itibaren ciddi yatırım yaptık 25-30 m € filan bonservise verdik sadece Allah korusun şampiyon filan olamazsak biz de becekenin durumuna düşmeyelim bu ihtimal nedir acaba

Sifirin altinda :) Maddi konularda sorun yasamayiz kolay kolay bidaha.En önemli Projeler tamanlanirsa onlarda yaklasik 3-4 sene icinde tahminen tamalnir (Riva-Florya) o zaman maddi anlaminda bir messiyi alip tutmasa yine batmaz bu camia :b5: Üstelik camianin basinda tüpcü yok. dünyada en basarili is adamlarindan birisi baskanlik yapmakda su an. Tüpcünün babasi sirkete zarar vermesin diye uzak benden dursun derdinde :D

İddialara göre yemekte Sneijder Selçuk'a tuzu uzatabilir misin demiş, Selçuk uzatmamış.İşte takım içi huzursuzluğun belgesi !

Üstad yakıştımı şimdi bu, bizim yaptığımız yatırımın karşılığı vizyon ve prestij , maddi getirisi elbette olucak tüpçünün idaresi ve takımı ile nasıl kıyaslayıp bunu yazarsın :)

Tüpçü ayrı bir kafada onu kabul ederim ama bizim yatırımlarımızda beşiktaşın çöküşünü getiren yatırımlara benzettim biraz tutmayan eski topçu transferi Nihat-Hamit sonra bidonlar Q7-Ambarat vs vs dedim aynı yolun yolcusu olmayalım çünkü takımımız oyun açısından kötü gidiyor ve şampiyonluk şu an için uzak gözüküyor.

Seneye yabancı sınırı 5 olucak mı bu kesinleşti mi ?

parayi nerden bulmayi dusunuyon renktas? bizim ferit sahenklerimiz yok. acun vs.

cl'den gelen para yeter artar bile zaten lig şampiyonu ile 2 ve 3. arasında aşırı bir fark yok 26m gider farkı var bonserviste cl hepsini karşılar :)

Hem de ESPN Brasil :D

ggooooolooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Meeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllooooooooooo

Diye anlatır artık reisl:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt