Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hemen wes in takımla ilişkisi hakkında kötü düşünenler çıkmış. açıkçası sneijder antrenmana çıktığında benim de ilk dikkat ettiğim diğer oyuncuların kendisine yaklaşımı oldu. çünkü bizi öyle bir doldurdular ki takım içi dengeler vs diye hepimiz bir şeyler arar olduk. acaba yardımcı oluyorlar mı, acaba aralarına çabuk kabul ettiler mi diye hep inceledim. ama hep belli oyuncuların yanında olmasını daha hiç kimseyi tanımadığı bir ortamda aynı dili konuşarak anlaşabileceği insanlarla yakın olmasına bağlayabiliriz. yakında maçlara çıktıkça, zaman geçtikçe hepsi de sneijderle arkadaş olur diye düşünüyorum. hadi en kötü niyetle düşünelim. sneijderin mevki olarak bir rakibi yok ki şu an takımda. selçuk onu niye kıskansın? selçuk bize ne kadar düzgün bir kişiliği olduğunu gösterdi şimdiye kadar. böyle bir şeye ihtimal vermiyorum.

şimdi muslera kaleci olarak takımın en iyisi. hatta dünyanın en iyilerinden. yedek kalecilerimiz onu kıskanıyor mu? aksine ufuk muslerayla çok yakın arkadaş, çok iyi anlaşıyorlar bunu çok net biliyorum. takımdan ayrılan aykut bile şimdiye kadar takıma gelen kalecilerden iyiydim, mondragon ve muslera hariç dedi.hatta "Muslera çok iyi bir kaleci. Dünyada ilk ona girer. Karakter olarak da süper. Kesinlikle Galatasaray'a layık bir isim. Zaten onunla ilgili hiçbir sorunum olmadı." şeklinde bir açıklaması bile var. kısacası takımdaki yerini hakeden, kaliteli bir oyuncuyu herkes kabullenir, kimse de kıskanmaz. böyle düşüncelere kapılmayın.

Tüpçü ayrı bir kafada onu kabul ederim ama bizim yatırımlarımızda beşiktaşın çöküşünü getiren yatırımlara benzettim biraz tutmayan eski topçu transferi Nihat-Hamit sonra bidonlar Q7-Ambarat vs vs dedim aynı yolun yolcusu olmayalım çünkü takımımız oyun açısından kötü gidiyor ve şampiyonluk şu an için uzak gözüküyor.

iyide onların bir geliri yoktu. bizim gibi stdı yok.şampiyonlar liginden para kazandık. biz olan parayı harcıyoruz onlar olmayan parayı harcadılar. gelirleri yok. forma ürün satışlarını saymıyorum bile. geçen seneden daha çok forma sattık bu sene. yani bizim bjk gibi olma ihtimalimiz yok.

birde şunu çözemedim kötü oynuyoruz şampiyonluk çok uzak diyorsun. kim iyi oynuyor ligde. lider biziz. nesi çok uzak allahaşkına.:cool:

Tüpçü ayrı bir kafada onu kabul ederim ama bizim yatırımlarımızda beşiktaşın çöküşünü getiren yatırımlara benzettim biraz tutmayan eski topçu transferi Nihat-Hamit sonra bidonlar Q7-Ambarat vs vs dedim aynı yolun yolcusu olmayalım çünkü takımımız oyun açısından kötü gidiyor ve şampiyonluk şu an için uzak gözüküyor.

Tam tersi bana güven hiç tasa etme:) taraftar olarak son 7-8 senenin en zirve dönemini yaşıyoruz keza yönetim olarak ta böyle bu kadar karamsar yazmana anlam veremedim açıkçası

millet ucmus. istedigim tek sey ne schalke'yi yenmemiz.

bu sene superlig'te sampiyon olmamiz; SART.

seneye 18lik kadroya sadece 6 yabanci oyuncu alabiliyorsun, yedekler dahil

Tam tersi bana güven hiç tasa etme:) taraftar olarak son 7-8 senenin en zirve dönemini yaşıyoruz keza yönetim olarak ta böyle bu kadar karamsar yazmana anlam veremedim açıkçası

Abi yaşım itibariyle açıkcası hep GS fakir takım "yok oğloom işte başkanınız para dileniyo" edebiyatı ile büyüdüm bu ülkede şimdi bu kadar eli bol harcamalar yapmamızı garipsemedim dersem yalan olur samimi olarak o yüzden böyle düşündüm tabii dile getirmemde ki en büyük etken takımın sergilediği yetersiz performans.

Yabancı sayısı düşürülürse ligin kalitesi düşer. Kimse %80'i çerçöp futbolcu dolan bi ligi seyretmek istemez. En azından ben istemem. Maç falan da satın almam digiturkden. Gayet basit.

ya yabanci sayisi falan dusmez,sene sonunda tüpcü-sikeci aziz ve alt a$ortmanli aykut turk futbolundan defolup gidecek zaten

Bayern Münih transfer icin 278 milyon Euro bütçe ayırdıklarını açıkladı!!!

Yabancı sayısı düşürülürse ligin kalitesi düşer. Kimse %80'i çerçöp futbolcu dolan bi ligi seyretmek istemez. En azından ben istemem. Maç falan da satın almam digiturkden. Gayet basit.

Valla şike sürecinden sonra bende bi daha digitürk almıycam dediydim ama dayanamadım valla:asd:

Ben diyorum işte bayerne yumulmak lazım öncelikle mario mandzukici alalım sonra bakarız:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt