Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gelsin atacağımız gol daima, yiyeceğimiz golden fazla olacağı defans sorunu olmaz :D Düz mantık :asd:

Başkan çilek alacam dedi portakal aldı belki hala aklı çilektedir lan?

Hoş bunu alsa çilek değil Patlıcan almış olur :(

Yok mu lan kırmızı topçu :(

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu GÖKHAN GÖNÜL'ün, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Elazigspor'lu oyuncu da üc mac ceza aldi.

Şeref Reis ortaya bırakıyon bomba yı sonra susuyon :D

Drogba gelsin hakan baltaya bile razıyım beyler o derece diyorum şerefin ilgileniyoruz demesini bekliyorum:yenieek:

önde Arda-Kewell-Lincoln-Baros varken arkada Balta-Servet-Zan-Sabri oynuyordu. Halimiz ortadaydi.

kaliteli adam alirsan hic sorun yasamazsin, günümüz futbolunda istedigin kadar forvet al savunma yapamazsan ezilirsin her mac.

peki o halde yazayim. ancak pesinen soyluyorum, oyuncu kesin gelecek ya da gelmeyecek falan demiyorum. transfer olmazsa sallamayin yani.

su an ortada net bir sey yok. benim kaynak, kulubumuzun drogba'ya resmi teklif yaptigini, kendisinden acilen bir cevap bekledigini soyledi.

onerilen kontrat kisa vadeliymis. ancak yine soyluyorum, bitti falan demiyorum, net bir sey yok henuz. sadece teklif yapmis, cevabimizi bekliyoruz.

ancak yine soyluyorum. oyuncu gelir mi gelmez mi bilmiyorum. ek olarak stoper icin de adimlar atilmis. isvecli elemanla ciddiyiz diyebilirim :-)

sa Drogba mı geliyor? :D

drogbaya bi ilgi var belli.heleki şu anda bi kulüp arıyo... ve biz mavifili çok istedik Allah biliyo ya..

yav neyi yetecek, gecen sezon iyi durumdaydi bu sene ölüp gitmistir adam cin'e transfer oldu, orada bitmis olma ihtimalini %90'dan bile yüksek buluyorum.

fatih terim de bu transfere izin vermez.

Çinde yarım sezonda 11 maça sıkmış 8 gol 2 asist ha çin ligi dersin tamam ama bahsettiğimiz adam drogba

Cl de sonradan listeye 3 oyuncu eklenebiliyor.

Biri Sneijder zaten.

İkincisi yeni stoper veya sol bek.

Üçüncüsü de Drogba olsa fena mı olur.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

biz drogba diyince bisey yok seref diyince auuuuuuvvvvvvvv :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt