Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

35 yaşına gelmiş drogba mı kaldı üstelik maaşı da abartı dandik stoperlerle ilgilenip drogba'yı almak saçmalık olur

transfer gerceklesirse drogba'ya odenecek parayi da ogrendim. bu arkadas cin'de ne kadar kazaniyordu net? onu bi ogrenebilir miyim?

aslinda bunu merak ettigim icin girdim. rakami dogru olarak bilen var mi?

Belki istenilen isim Grangvist değildir.

Drogba ihtiyacimiz olan futbolcu degil ama gelmesini cok isterim,gerekirse defans hattini yerlilerden kurariz,yeterki Drogba gelsin,eger gelmezse hayal kirikligi olur benim icin.

granqvist böyle bi lig için yeterli. taraftar da sever hem ama nasıl olsa listedeki stoperlerin hepsi kaliteli..

bizim ligde ne kalaslar is yapti diyesim geliyor granqvist'i duyduktan sonra, lugano gibi türkiye disinda nal toplayan adamin sadece fizigi iyidi okadar, hiz desen yok, teknik falan o konulara girmiyorum bile.

ama ben hala israrla yerli istiyorum. kontenjan kalacak diye tüyo mu aldi bunlar ?

Bence sol bek + drogba olsun temiz olsun.:D

transfer gerceklesirse drogba'ya odenecek parayi da ogrendim. bu arkadas cin'de ne kadar kazaniyordu net? onu bi ogrenebilir miyim?

15 diye biliyoruz şeref,eğer onuda 3-4 e bağlarsak:ayatollah::asd:

6 aylık drogbaya 2 versek on numara iş yaparız.

Şeref sen konuştukça bana üşüme geliyor :D

reyis 15 ya da 20 milyon euro ya yakın para olması lazım

Drogba'yı yarım sezonluğuna kiralama fikri mantıksız gibi gözükmüyor.

fransa'daki zenci çocuk geleydi daha iyi olurdu sanki. gerçi isveçiliyi izlemedim ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt