Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dün gece drogba videoları izliyordum içime dogmuş :) ulan keşke başka şeyler izleseymişim :)

drogba 6 aylıgına buraya gelirse sene sonu 2 senelik imza atar net konuşuyorum o kadar sevdirir kendini

transfer gerceklesirse drogba'ya odenecek parayi da ogrendim. bu arkadas cin'de ne kadar kazaniyordu net? onu bi ogrenebilir miyim?

aslinda bunu merak ettigim icin girdim. rakami dogru olarak bilen var mi?

haftalık 300 bin euro

beylerr..

açık ve net..

şeref abi burdaysa yorum cevap verin..

1-istenilen stoperler olmadı gibi. o yüzden en azından yedekleyecek birini alacaklar. granvigst

2-melo dan hoca umudunu kesmiş, geçen birisi paylaşmıştı bunu. yekta yı koyar oraya..

3-burak-umut, elmander-olur ise drogba.

4- asıl sorun şu. bir oyuncu satılmadan yabancılardan. ujfa-baros-amrabat almak imkansız..

5-amrabat ne olacak ayrıca?? 8,5 verdik ...

ya bu olay şeye benzer olursa beckham olayına oda amerika ya gitmişti sonra milana kiralanmıştı.

Shenhua'dan 2.5 yılda toplam 45 milyon Euro gibi bir ücret alacak. Haftalığı yaklaşık 344 bin Euro olacak

Taraftar çıldırdı Drogbayı istiyor seslerini unutmamış başkan anlaşılan !!

ya birkaç gündür dikkatimi çekti bu millet salih uçan'a mı ağlıyor bizde olsaydı diye?

öyle bir durum varsa gerçekten komiksiniz :asd:

Granqvist 2.Cris falan olmaz, o kadar da değil abartmayın

Drogba geleceğine üst düzey bir stoper transferini tercih ederim. Savunmada sıkıntılarımız olduğu bir gerçek, stoper ve sol bek öncelikli olmalı.

Tek forvete dönmeyi düşünürken ve elimizde bu mevki için yeterli sayıda oyuncu bulunuyorken Drogba'ya ne kadar ihtiyaç var sorgularım.

Tamam Drogba > Burak + Umut + Elmander belki de bazı arkadaşların dediği gibi ancak yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşadığımız bir dönemde bence transferi lüks, CL'de 6'da 6 giden Burak'a karşı da ayıp olur.

Transferini ihtiyaçtan çok şov olarak görüyorum.

qranqvist aradıgımız adam değil ya

alex,toure,chedjoudan biri gelse iyi olur

hatta valenciadaki rami,chivu,tery de eklenebilir listeye.bize tecrübeli stoper lazım

K.Toure gibi süper bi adam var biz hala abuk subuk stoperlerle ilgileniyoruz Granqvist gibi.K.Toure+Drogba gelmeli çok süper takım oluruz o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt