Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

öküz gidiyor abi ben anlamam kiralık filan. parçalı giyerse öküzün yağına ekmeği banarız

Öküz gitsin ben razıyım Emrah... Geçen yıldan beri Drogba Drogba diye öldüm bittim. O basket maçında gözlerim tribünde aradı onu. Şaşı oldum...

Üşüyorum :D

beylerr..

açık ve net..

şeref abi burdaysa yorum cevap verin..

1-istenilen stoperler olmadı gibi. o yüzden en azından yedekleyecek birini alacaklar. granvigst

2-melo dan hoca umudunu kesmiş, geçen birisi paylaşmıştı bunu. yekta yı koyar oraya..

3-burak-umut, elmander-olur ise drogba.

4- asıl sorun şu. bir oyuncu satılmadan yabancılardan. ujfa-baros-amrabat almak imkansız..

5-amrabat ne olacak ayrıca?? 8,5 verdik ...

Ujfa ve Barosla her an ilişkiler kesilebilir bekliyorum bunu.

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Balta

Hamit - Melo - Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

başka çıkar yol yok !

yada türk stoper + Riera

Drogba geleceğine üst düzey bir stoper transferini tercih ederim. Savunmada sıkıntılarımız olduğu bir gerçek, stoper ve sol bek öncelikli olmalı.

Tek forvete dönmeyi düşünürken ve elimizde bu mevki için yeterli sayıda oyuncu bulunuyorken Drogba'ya ne kadar ihtiyaç var sorgularım.

Tamam Drogba > Burak + Umut + Elmander belki de bazı arkadaşların dediği gibi ancak yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşadığımız bir dönemde bence transferi lüks, CL'de 6'da 6 giden Burak'a karşı da ayıp olur.

Transferini ihtiyaçtan çok şov olarak görüyorum.

... işte ben de o nedenle üşüyorum :D

Yarım sezon oynar gider, bırakın yabancı sayısını falan.

Kolo Toure - Drogba olacaksa olur ama Granqvist olursa yazık olur!

Askerdeki biradere söyledim Drogba olayını. Aynen şunu dedi:

-Yeter lan yeter oda gelirse firar edicem. :lol:

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

şeref abi

peki bukadar yabancı varken? gönderilecek kimse varmı??? drogba gelir veya gelmez. granvigst gelse bile sorun oluyor biliyosunu??

Yabancı işi prob dğl

muslera

eboue

dany

ujfalusi

yeni stoper veya solbek

riera

melo

amrabat

sneijder

drogba

elmander

baros

12 yabancı oluyo işte baros-ujfa gider al sana 10 ybncı

Şeref Başkan şu ücreti de söyleydin :ayatollah:

drogba akar

2lvfx3p.jpg

qranqvist ismi geçen senelerde de geçmişti forumun çoğunluğu olumlu bakıyordu transfere. Şu anda ki olumsuz düşünce hedefler büyüdüğü için heralde :D

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

ŞEreffffffffffffff........... Her yerinden öpooorum senin heryerinden :D

ben burayı aldım arkadaş gerisine karışmam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt