Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir sen kaldin Messi

trio_20100827032554_660_320.JPG

bu müspet lafini cok tehlikeli buluyorum, olasi bir 2.müsvette drogba gelirse müspeti cok severiz

beylerrr

ben masanın üstüne çıkıyorum avuda kalkıp yazıyorummm:lol:

Drogba geleceğine üst düzey bir stoper transferini tercih ederim. Savunmada sıkıntılarımız olduğu bir gerçek, stoper ve sol bek öncelikli olmalı.

Tek forvete dönmeyi düşünürken ve elimizde bu mevki için yeterli sayıda oyuncu bulunuyorken Drogba'ya ne kadar ihtiyaç var sorgularım.

Tamam Drogba > Burak + Umut + Elmander belki de bazı arkadaşların dediği gibi ancak yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşadığımız bir dönemde bence transferi lüks, CL'de 6'da 6 giden Burak'a karşı da ayıp olur.

Transferini ihtiyaçtan çok şov olarak görüyorum.

abi birde şöyle birşey var eger tek forvet oynayacaksan drogba gibi bir adamın olucak tank gibi aldımı topu saklıcak sırtında 2 defansla dönücek ama bunu yaşını başını almış çinlere gitmiş drogba yapar mı artık bilemem

burak a nolcak denirse burak ı sag açık olarak izleyebiliriz

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

oyuncu olumlu mu olumsuz mu peki bu konuda bir bilgi var mı şeref usta?

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

Şeref reis, alınacak adamlar ile ilgili değil ama Baros ne alemde gidecek mi kalacak mı.

birde Ujfa gönderilecek diye duydum bu transfer sezonu ne kadar doğru.

Reis,İsveç'li dediğin kim?

Drogbadan önce savunmaya baksınlar drogba gelsede olur gelmesede

Hocam bahsettigin Stoper kim? Graanqvist mi ,sence nasil biri ?

abi drogba iyi hoşda o kadar paraya stoper ve sol bek alsak daha iyi değil mi 35 yşında ada yapmayın

lannn drogba lannnn duramıyommm kendimden geçtimmmm :troll:

Transfer olmasa bile önemli bir noktayı öğrenmiş olduk , eğer şeref'in bahsettiği teklif fatih hoca'nın bizzat kendi isteği ile yapıldıysa hoca 2 li forvetten ve ilerde baskılı futboldan vazgeçmek istemiyor ve aklında 4-3-3 sistemi var.

Drogba gelirse ki imkansızdan biraz imkanlı direkt başkan transferidir.GS-fener tbl finalinde taraftar çıldırdı drogbayı istiyor tezahüratına başkan ayağa kalkıp ellerini birbirine kavuşturup havaya kaldırarakkarşılık vermişti işte o an drogba geldi demiştim.

Tabi mantık dahilinde konuşursak drogba gelmez biz de almayız zaten.Ne kadar beğenmezsek beğenmeyelim bir forvetimiz lig diğeri şl gol kralı.

ünal aysal shensua başkanı ile yemek yemeye çağırmış,

adam kebapları görünceee herhalde zevkten drogbayı alın demiştir..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt