Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Kolo Toure+Drogba olur burda herkes kafayı yer.

Drogba geldiğinde "Drogba'ya gerek yok yeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diyenleri görmek isteriz.

Futbol 11 kişi ile değil artık 14 kişi ile oynanıyor aklınızdan çıkarmayın....

Artık defansa yönelsek çok güzel olucak , hücum hattımız zaten güçlü sorun arkada..

Kısa vadede başarılı olmak istiyorsak bu takıma Sneijder ve Drogba süper ötesi olur, yaşları ne olursa olsun. Kaldı ki Sneijder 28, Drogba 34 yaşında ama maşallah tank gibi:)

Bu sene kesinlikle şampiyon olmalıyız ve Drogba da gelirse en az 2 sene şampiyon oluruz. Schalke'yide eleme şansımız çok yükselir. Sneijder ve Drogba'nın bu takımda oynaması demek minumum 2 sene STSL şampiyonluğu ve CL yarı finali demektir.

Önümüzdeki senede genç ve yetenekli oyunculardan 1-2 tane alırsın, 2 sene sonra da Drogba yerine kaliteli bir zencı forvet bulursun ve sonraki seneleride sağlama alırsın, 5sene ligde GALATASARAY hegomanyası olur.

O yüzden Drogba bizim için süper bir transfer olur.

Bu söyleyeceğim olurmu bilmiyorum ama Sneijder ve Drogba gelirse bence eb azından ligde bu kadar da fazla gol yemeyiz gibi geliyor:SS:

lan harbiden 4-3-1-2'ye dönüyoruz herhalde

yalnız sol bekte Hakan oynarsa takım direk sağa çeker, çok riskli bir diziliş ama Drogba için değer sanırım :trollface:

ligde melo yerine yekta oynayabilir. valla drogba gelirse ben hakan baltaya razı olurum. yeterki gelsin drogba.

ta gecen senekı mevzu bu
sadece taraftar grubumuz ultraaslanda is yok....UNAL AYSAL cabuk gaza gelen bi adam doldurusa geliyor methedilmek hosuna gidiyor....bakın taraftar istiyor diye adam drogbaya teklif goturdu...taraftar gruplarımız yonetimle zaten yuzyuze gorusebiliyor ...Ultra aslan acsın SOLDADO pankartını aysal getirmesse sniejderi getirdigi gibi bende bisey bilmiyorum...

Yahu anlamıyorum cidden yerli stoper diyenleri.

Drogba düşünülüyorsa, ki açıkca grülüyor düşünüldüğü, hedef bellidir. Şampiyonlar Liginde bir süpriz yapılmak isteniyor.

Bunu göre göre hala yabancı sınırlaması diyenler var.

Ben diyince kimse cevap vermiyor....:(

Seref diyince forumun hali...

z73j.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt