Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hepsi gelecek birgün er ya da geç.

Tevez, Agüero, İniesta, Messi, Ronaldo.:weqweq:

Ya beyler bu Drogba :) Fizigi atletik oyuncu hem afrikali. kendine iyi bakan birisi. dünyada nadir 40 yasina kadar oynaya bilecek oyunculardan birisidir. Türkiyenin annasini aglatir gelirse. Sneijder-Selcuk-Hamit costurur Drogbayi resmem.

:yenieek:

Didier Drogba to Galatasaray ?! - YouTube

Ünal aysal böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :D

didier drogba

galatasaray'a transferi an meselesidir.

ancak beklemekte fayda var gibi görünüyor. zira henüz biten bir şey yok kanımca. bu bünye ne transfer girişimleri gördü, imzalardan döndüğü...

srfydn

Her haberi doğru çıkacak diye bi'şey yok.Daha ön gerçekleşmeyenler de oldu.Kendi de demiş zaten.

"Koydugunu indiren, vurdugunu sokan forvet lazim" diyenler, simdi de gerek yok diyor :D

Drogba Sampiyonlar Ligi transferidir. Acik ve net

My Name is Didier. Didier Drogba from Galatasaray...

drogbayi istemeyenler bu takimda hala emre-aydin-sabri oynuyor,yedektede h.balta-g.zan-caglar gibi adamlar var.barca-m.city-real kadrosuna sahibizde bizmi bilmiyoruz be kardesim

sakin olun şimdi size yüzyılın kadrosunu yapıyorum

....................onur.......

eboue..semih..lescott..adriano

................inler...selçuk..........

..robben...sneijder...kaka

....................burak..........

Aynısından bende istiyorum.

Drogba alınmasın yada çok yaşlı diyenler, Gs forması giyip TT arenaya çıktığı ilk maçta Drogba diye haykırmaktan kendilerini alamayacaklar:D

Yevhen Konoplyanka - Ukrainian? Hope 2011/2012 - YouTube

amrabatla takas etsek ne fena olurdu beee (sezon sonu)

ya da şöyle toplu gereksiz futbolcularımıza karsılık alsak

Arkadas nerden getirdin yine bu adamı.Bu adam gelmesin diye sezon bası millet forumlarda dua ediyordu.Bırakın youtube olayını.Zaten iyi futbolcu olsa rusyadan türkiye ye gelmez.İyi olan ruslar premier lige gidiyor.İngilterede adamların altyapısıda lobiside sağlam.Rus takımlar avrupada kat kat ileride.Her sene basarılılar.Para desen onlarda hatun desen en kallavisi.Yetenekli rus olacak bize verecekler.:confused::asd:

Sneijder'e kim şov transferi dedi abi ? Kendi kendine bisey söyleyip konusuyosun.
ee yazdigima oyle cvp verdin,ben sana dedimki ozaman sana gore sneijderde sov transferidir dedim sende kafa salladin iyi oku cvp yazmadan once,okudugunu anlamadan cvp yaziyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt