Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kulübün sahipleride burda takılıyor demek ki. Ne güzel bundan sonra nöbet tutmaya gerek yok.

Drogbayı buraya ne kaynakla yazıyorsunuz bana söylesenize o zaman. Drogba gelsin ben foruma girmicem bir daha, var mı iddasına giren.

Burada kimse Drogba kesin gelecek diye iddaa etmiyor. Ayrıca Drogba ismini duyunca niye agresifleştin anlamadım.

Arkadaşlar ismini bildiğiniz bir iki kişi dışında diğer duyum vermeye çalışanlara itibar etmeyin ve raporlayın lütfen.

Cevap da beklemeyin malum arkadaştan konuya giremez. :)

Açıkçası Drogba işi kaka yapabilir. Defans ile ofans arasında büyük dengesizlik var. Bu kadar maliyeti girmeyi şu anda gerektirecek forvet hattımız yok bence. Drogba ismine yaşı kaç olursa saygım büyük. Ama mevkisine şu anda transfer çalışması yapılmasına pek anlam veremiyorum.

Sol bek Riera, stoper Dany. Tamam iyi oyuncular, mücadele ediyorlar, ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar ama... Önceliğimiz Drogba -ya da başka bi forvet- olmamalı diye düşünüyorum.

üstad...

yönetim ben drogba-snejder alıcam diğerleri umrumda değil demediki??

carlinhos vermedi dedi? sezon sonu bakıcaz. yani sol bek için daha iyisi yoksa ne yapıcan??

stoper için chedjou-alex gidildi. olmadı demek bonservisleri yüksek diye.

k.toure veya granvigst(şeref abi söyledi bunuda) oalcak.

drogba için bişeyler yapılmış. teklifi kabul ederse gelir diye.

ayrıca şu ayrıntı kaçmasın. teklif yapılıyorsa fatih terim bilgisi vardır..

Drogba gelir gelmez bilemem ama artık iddianın seviyesi biblonun büyüklüğüyle ölçülüyor beyler ona göre :asd:

Gorkem Akiturk foruma girmeyecekmis vazgectim Drogba alinsin :lol:

Aykut'ta ki sol açık fetişzmi nedir.Geldiğinden beri sol açık alıyor hatta sol açık olmayan Niang, Sow, Krasic'i de sol açık oynatıyor.

Drogbayı buraya ne kaynakla yazıyorsunuz bana söylesenize o zaman. Drogba gelsin ben foruma girmicem bir daha, var mı iddasına giren.

didier drogba

galatasaray'a transferi an meselesidir.

ancak beklemekte fayda var gibi görünüyor. zira henüz biten bir şey yok kanımca. bu bünye ne transfer girişimleri gördü, imzalardan döndüğü...

srfydn

aha bu kaynakla yazıyorum. senin kaynagın ne. oturma organınmı. sen foruma girsen nolur girmesen nolur.

David Villa-Drogba-Burak

Selcuk-Sneijder-Sissoko

A.Cole-Dany-Semih-Eboue

----------Muslera

Yabanci kontenjanina tecavuz ettik ama olsun. Boyle olucak seneye :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt