Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Olsson gayet basarili olur, ama bize daha mentor olabilecek bir oyuncu lazim. Olsson bu tip bir oyuncu degil, ama oynasa siritmaz. Kendisi baya uzun, hava hakimiyeti yüksek bir oyuncu, topla oynamasi fenah degil ama cok yavas.

Anelka Daum zamınıda alınıp zico gelmeden gönderildi.

yok ben onun için demedim? yaşlı-işi yaramaz dediklerimiz elbet yararlı oluyor. ama büyük isim olursa tabi..

drogba ömürlük gelmez zaten buraya 6 ay, bilemedin 1,5 sene. ne zararı olurki ayrıca...

maddi yönden diyorsanız. drogba teklif götürecek kadar bişeyler ayarlanmıştır benc.e.

Drogba neredeyse 35 yaşında. Gelmesin bence, ona vereceğimiz paraya çok daha hoş oyuncular alınabilir.

drogba başarılı olamayacağı gibi oynaması için yapılacak hamleler takımı bozar + maliyeti nedeniyle stoperde ucuza kaçılır + solbek de kafa olarak bitmiş hakan oynar

her türlü mantıksız transfer yıllardır fener'in yaptığını biz yaparız

bu arada drogba'nın son maçını izleyen oldumu

drogba başarılı olamayacağı gibi oynaması için yapılacak hamleler takımı bozar + maliyeti nedeniyle stoperde ucuza kaçılır + solbek de kafa olarak bitmiş hakan oynar

olmamış bu yorum renkdaş :f

ben kaçanzi....

duyumunuz iyi

kap bildiriminiz stoper-drogba olsun...

%95 loadinglar elbet tamamlanır yeterki umutlarınızın fşini çekmeyinn:ayatollah:

Granqvist

Kolo Toure

Alex

Rami

Chedjou

hangisi olsa daha iyi olurdu?

Ciddi ciddi mi yazdın bunu Drogba başarılı olamaz yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt