Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne olmadı? 35 yaşında oyuncuya karşıyım ben. 1,5 sene oynar gider diyebilirsiniz ama sürekli başarı içi istikrar olması lazım bence. Zaten sol bek veya stoper daha öncemli şu an.

Ben genç ve türk bi stoper alınması taraftarıyım Drogbaya hele hele hiç gerek yok.Serdar Taşçı ya da Ömer Toprak olmazsa transferi kapatalım derim ben

Ne olmadı? 35 yaşında oyuncuya karşıyım ben. 1,5 sene oynar gider diyebilirsiniz ama sürekli başarı içi istikrar olması lazım bence. Zaten sol bek veya stoper daha öncemli şu an.

istikrar için takım olarak iyi olmak lazım.drogba kısa vadede çok başarılı olur.hedef şampiyonlar ligiyse drogba alınmalı.

meloda sezon sonu gidecek daha sonra eboue ve amrabattan kurtulmamız lazım afrika kupası yüzünden eksik kalıyoruz her sezon bence avrupadan oyunculara yönelmeliyiz fransız alman hollandalı italyan oyuncular seçilmeli

Afrika kupası bundan sonra yazları yapılacak. son defa bu dönem yapılıyor.

beyler olay söyle

milan robinhoyu elinden cikarip drogbayi almak istiyor

robinhonun tek talibi fener

fener robinhoyu alirsa drogba bize gelmez

ama eger gitmezse drogba bize gelir

Seneye istersen Real Madrid´i transfer et, CL´de hicbirseyin garantisi olmaz. Öyle bir gruba düsersin ki, elenir gidersin.

CL´deki durum cok önemsenmiyor gibi, ama herkes gruptan cikamaz öyle. Cikmisiz bi kere. Kullanmak lazim.

Drogba o yüzden mantikli hamle olur. Ezer gecer

olacağını düşünmüyorum her güzel şeyin bir sonu var sonsuza kadar oyanayacak değil :) afrika kupasında varken dikkatli şekilde izlersek durumu belli oluyor bence

34 yaşında chelsiyi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı.drogbanın yüreği yeter.

Terim bi 4 milyon euro da drogbaya verdirmez burak var umut var elmander var kadroda kac yabancı var daha sol bek stoper eksık taraftar fantazi pesinde 8taşdan ders alınmamıs bombaları bu sene sampıyon olup yazın patlatalım

istikrar için takım olarak iyi olmak lazım.drogba kısa vadede çok başarılı olur.hedef şampiyonlar ligiyse drogba alınmalı.

Bence hedef sürekli yukarılarda kalmak. O yüzden takımın 25-30 aralığında bir ortalamada olması çok önemli. Drogba gelir belki 25 gol atar ligde ama takımdan gittiği zaman ne olacak? Şu an takım olarak çok da genç oyunculara ihtiyaç var, 30 yaş altında.

beyler bişi dicem ama hemen yüklenmeyın. ben sneijderin çok golcü bıri oldugunu düsünmüyorum. forvet arkasından ziyade tam bir 433 topcusu oldugunu dusunuyorum..skorer kanat lazım bıze

olacağını düşünmüyorum her güzel şeyin bir sonu var sonsuza kadar oyanayacak değil :) afrika kupasında varken dikkatli şekilde izlersek durumu belli oluyor bence

Hacı Drogba bu ya tamam Şl için en fazla b sene ve önümüzdeki sene oynar ama Tsl gibi bi ligde 37ye kadar oynar.Bknz Alan Shearer-Epl:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt